Showbiz, Stiri

Ce “monştri” se nasc la Antene?!

Mircea Badea şi Mihai Bendeac se ceartă la cuţite, în văzul tuturor!

badea-si-bendeac_58c94a4743

Două dintre vedetele de la Antene sunt în mare scandal. Au ajuns până acolo că îşi aruncă vorbe grele pe site-urile de socializare.

Războiul dintre actorul Mihai Bendeac, realizatorul show-ului iComedy de la Antena 1, şi Mircea Badea, prezentatorul emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, ia amploare.

Mircea Badea a scris, recent, pe pagina sa de Facebook, tot felul de lucruri legate de Mihai Bendeac.

“Tocmai mi-a zis cineva că Bendeac are o nouă emisiune cu unu de la Cluj sau ceva. Şi cică e invitat Florin Salam. Nu e rău, dar anunţati-mă când vine Leo. Sau Cap de porc”, a postat prezentatorul de televiziune.

De asemenea, Badea a mai scris pe site-ul de socializare: “E amuzant cum unu care dădea telefoane la patronat ca să ceară plângând intervenţie faţă de exprimarea publică a unui “coleg de trust” declară acum că va lupta până la ultima picatură de sânge pentru dreptul la libera exprimare. highcomedy”.

Actorul a ripostat pe site-ul de socializare, unde a făcut şi un printscreen la pagina de Facebook a lui Badea:

pagina Badea

“De două zile, brusc, o singură preocupare: EU. Urmează: Bendeac e ”băsist” (evident!!!), Bendeac e un drogat fiindcă fumează iarbă, Bendeac e gay, Bendeac este un antitalent, Bendeac a ucis-o pe Elodia, Bendeac e un hipster obosit precum cei care protestează anti-Roşia Montana, Bendeac e un gunoi etc.

Vor apărea mari statui ale actoriei româneşti care vor spune că, de fapt, trebuie să fiu interzis pe televizor. Maşinăria funcţionează perfect, prieteni.

Dacă asta trebuie să suporte un tânăr care refuză să plece capul şi ţine cu dinţii la libertatea de exprimare într-un stat european, nu e o problemă.

Aş vrea un singur lucru. Să afle oamenii cât câştig eu pentru un show tv. Atunci vor înţelege că gestul de a refuza să mai apar pe sticlă până nu sunt liber să exprim ce simt e un act de eroism. Cine ar renunţa la asemenea bani pentru ceva atât de idealist?

Well, sunt mândru să mă uit în oglinda şi să răspund: EU, frate! EU!

pagina FB Bendeac

Într-o ţară în care unii îşi vând şi mama pentru un pumn de arginţi, într-o ţară în care manipularea pe tv a devenit lege organică, într-o ţară în care ”vedetele” sunt dispuse la orice ca să apară pe sticlă, cred că e nevoie de eroi.

Nu avem dreptul de a comite greşeala generaţiei părinţilor noştri. Nu avem dreptul de a sta ca oile şi a face compromisuri pe sistemul ”stai în banca ta şi vezi-ţi de binele tău”.

În momentul în care ai notorietate şi se uită, săptămânal, sute de mii de oameni la tine, eşti responsabil. Sau, mă rog, aşa gândesc eu.

Alţii au câştigat notorietate doar ca să se umple de bani şi să intre peste rând la transplant de rinichi, exact cum făceau pe timpul lui Ceauşescu la coadă la ouă. Şi nici după ce fac asta, nu au bunul simţ de a organiza o campanie prin care să-i convingă pe oameni că e bine să devină donatori.

O s-o facem tot noi, ăştia tineri, şi p-asta. Da. Noi, ăştia… Hipsteri, rataţi, drogaţi. Încă mai cred în dreptate. Încă mai cred în generaţia mea.

Sper să revenim cât de curând pe tv. Mă bucur că iComedy a avut succes încă de la prima ediţie. Mai e mult de muncă. iComedy este, momentan, la 40% din ce putem face. Dar starea noastră de eternă nemulţumire de sine e garanţia că evoluăm. Dacă nu se va putea să revenim, rămâne Internetul. Înca mai sper că vom fi lăsaţi să ne facem profesia aşa cum e normal.

O seară bună, oameni!”.

La scurt timp, Mircea Badea a ripostat, făcând şi el un printscreen la pagina de Facebook a lui Mihai Bendeac.

“Nu e adevăraaaaat. Mai am şi altă preocupareeeee: caaaap de poooorrrrcccc”, a scris Mircea Badea.