Actualitate, Stiri

Ce mesaj secret i-a transmis MM Stoica lui Reghekampf?!

Mesajul a fost trimis cu câteva minute înainte să fie închis în puşcărie!

mesaj MM_n

Inainte de a fi incarcerat, Mihai Stoica l-a sunat pe prietenul sau de suflet, Laurentiu Reghecampf. Fostul manager al Stelei i-a cerut fratelui sau de cruce sa aiba grija de Memelusa ca si cum ar fii fiica lui. Reghe i-a promis lui Meme ca asa va face.

mesaj MM

A trecut o saptamana de cand decizia judecatorilor in „Dosarul Transferurilor” avea sa arunce in aer sportul romanesc. Opt dintre cei mai puternici oameni din fotbal au primit condamnari cu executare si se afla deja in inchisoare. Unul dintre ei este Mihai Stoica.

Managerul Stelei a primit o pedeapsa de trei ani si patru luni, la care, insa, nu se astepta. Inainte de a fi incarcerat, Meme a mers sa isi vada fiica si sa stea de vorba atat cu ea, cat si cu fosta sotie. Mai apoi, managerul Stelei l-a sunat pe cel mai bun prieten al sau, Laurentiu Reghecampf.

mesaj mm4

„Au vorbit despre decizia instantei. Reghe era terminat, pentru sufletul lui a fost o mare lovitura. Ei sunt prieteni adevarati, se ajuta neconditionat. Mihai Stoica i-a cerut lui Reghe la telefon sa ii promita ca nu va ceda presiunilor si va duce Steaua pe culmile succesului.

mesaj 2

Reghe i-a promis ca nu va pleca de la echipa si va aduce mai multe victorii ca niciodata. De asemenea, Stoica s-a aratat extrem de ingrijorat pentru fiica lui. Pentru a-l linisti, Laurentiu i-a promis ca va avea grija de Memelusa asa cum are si de copiii lui. La sfarsit, si-au spus unul altuia cuvinte de imbarbatare. A fost un moment greu pentru amandoi”, a declarat un apropiat al lui Stoica în presa mondenă.

blank