Showbiz, Stiri

Ce maşină şi-a tras Mihaela Cernea, de la Class!

Ar avea careva aroganţa să se pună cu ea şi să conducă aşa ceva?!

Cernea 3

Blonda de la trupa Class, Mihaela Cernea, conduce, mai nou, o masina iesita din comun. E vorba despre un Mercedes din 1975. Masina Mihaelei face furori in trafic nu doar datorita varstei inaintate, ci si culorilor stridente in care este vopsita.

Cernea 7

Pasionat de masini, sotul Mihaelei Cernea, de la formatia Class, a facut de curand o achizitie mai putin obisnuita. Costin Craioveanu a investit 1.500 de euro intr-un Mercedes fabricat in anul 1975. Masina era vopsita toata in verde, dar nuanta nu i-a placut noului sau proprietar, asa ca a vrut s-o “invioreze” putin. Costin, care este pictor, a luat un spray si a colorat masina intr-un verde foarte tipator, pe care l-a combinat pe alocuri cu galben si roz, executand niste desene. La final, a rezultat o “lucrare” cu totul iesita din comun.

Cernea 2

“Am cumparat-o intr-o seara, iar dimineata, cand am vazut-o mai bine la lumina, am zis ca trebuie sa schimb ceva. Nu imi placea culoarea, in plus avea vopseaua sarita in mai multe locuri. Am luat-o de la un domn in varsta cu 1.500 de de euro si am mai bagat in ea inca pe atat, ca sa pot sa merg cu ea, sa nu-mi sara rotile pe sosea”, a spus Costin, care obisnuieste sa schimbe masinile ca pe ciorapi.

Costin a avut pana acum peste trei sute de maşini, dar putine au ramas in garajul lui mai mult de o luna-doua. “Ma plimb cu ele o perioada, iar apoi ma plictisesc si le vand”, a adăugat Costin Craioveanu, care este foarte incantat de noua achizitie a familiei in materie de masini.

Cernea 1

Mihaela si Costin conduc pe rand masina, iar atunci cand ies in trafic cu ea fac senzatie. “Cand o conduc, se uita dupa ea toata lumea, de parca as fi iesit cu maimuta in oras”, ne-a spus, amuzata, Mihaela Cernea despre masina care are aceeasi varsta ca a sotului ei: 39 de ani.

De altfel, Costin a gasit si un nume pentru Mercedesul lui din 1975. “Am poreclit-o Baba. E batrana pentru o masina, la 39 de ani cat are”, ne-a mai spus sotul Mihaelei.

Cernea

Intr-o perioada, pasiunea lui Costin pentru masini a dus la discutii intre el si sotia lui. Mihaela era nemultumita de investitiile costisitoare ale pictorului. “Pana sa vina criza, cumparam numai masini scumpe si noi. Le tineam un timp, apoi le vindeam. Era o afacere proasta, pentru ca pierdeam multi bani, iar nevasta-mea ma certa”, a mai povestit sotul Mihaelei Cernea.