Showbiz, Stiri

Ce mare s-a făcut fetiţa cu geamantan, care-l aşteaptă pe Ghiţă la portiţă!

Cleopatra Stratan a împlinit 11 ani

cleopatra-stratan-varciu
Cleopatra Stratan si Carmina Varciu

Cleopatra Stratan este acum o domnişoara în toată regula. Cea care la trei ani cucerea România cu piesa „Ghiţă” şi intra în Cartea Recordurilor, a împlinit ieri 11 ani şi a sărbătorit alături de fiica lui Liviu Vârciu.

Cleopatra Stratan era in urma cu opt ani un adevarat fenomen muzical. La doar 3 ani avea sa cucereasca Romania cu piesa „Ghita” si sa sustina concerte in fata a mii de oameni in timp ce copiii de varsta ei se jucau cu papusile la gradinita.

cleopatra-stratan

A intrat astfel in Cartea Recordurilor cu mai multe distinctii: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album; cea mai tanara interpreta intr-un concert “live”; cea mai bine platita artista tanara (10.000 euro pentru o singura melodie – bani donati public, in scopuri caritabile); cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tanara interpreta care a inregistrat un “hit” national”.

Prin titlul „cea mai tanara interpreta de succes”, Cleopatra i-a luat locul lui Jordy, baietelul care la inceputul anilor 90 facea furori in toata lumea cu hitul”Dur dur d’etre bebe“.

Dupa doi ani plini de succes, tatal ei, Pavel Stratan, a decis sa o retraga din lumina reflectoarelor pentru a avea o viata normala. Cleopatra a intrat la scoala fiind, de altfel, un elev eminent.

Ieri, a implinit 11 ani si a sarbatorit aniversarea alaturi de colegii ei, printre care s-a aflat si Carmina, fiica lui Liviu Varciu.

cleopatra-stratan-10-ani

Cleopatra pare acum o adevarata domnisoara. Poarta ochelari de vedere si este calculata in gesturi. Inca mai este pasionata de muzica, canta cu diverse ocazii, insa nu a lansat pana acum un proiect notabil.

Cu toate acestea, fiind un elev bun, la o scoala privata, Cleopatra primeste o bursa de 2000 de euro. A ajuns astfel sa se poata intretine singura, avand in vedere ca incaseaza bani si din drepturile de autor ale pieselor din trecut. Cleopatra locuieste in prezent alaturi de intreaga ei familie intr-o vila din zona Pipera. (I.G.)