Showbiz, Stiri

Ce manevra a facut Cheloo pentru a scapa de puscarie

A fost acuzat ca a batut fara mila un DJ, dar astazi plangerea impotriva lui a fost retrasa. Se pare ca motivul pentru care DJ-ul Dan Apetria a renuntat sa il mai invinovateasca pe Cheloo este ca ar fi incasat bani de la acesta. Totul, pentru libertate!

61356186

In urma cu aproape patru ani, Cheloo, pe numele lui real Catalin Stefan Ion, si fostul sau coleg de la 20CM Records, MarkOne 1 au fost implicati intr-un scandal de proportii cu un DJ, pe care se pare ca nu l-ar fi tratat cu prea mult respect. Dupa o lunga perioada in care a tinut secret acest episod, Dan Apetria, “victima”, a decis sa depuna o plangere in fata magistratilor, in care cerea ca instanta sa ii faca dreptate.

Dupa doua termene, toti cei implicati in acest proces au avut parte de o surpriza de proportii. DJ-ul care sustinea ca a fost batut fara mila si-a retras plangerea impotriva lui Cheloo, insa, continua sa il acuze pe MarkOne 1.

Martea aceasta, rapperul s-a prezentat in fata judecatorilor si a explicat cum stau lucrurile din punctul lui de vedere. Acesta ar fi sustinut ca motivul pentru care a fost a fost “iertat” rapper-ul de la Parazitii nu este legat de nevinovatia lui, ci de faptul ca ar fi platit “victima”, convingand-o astfel sa isi retraga plangere.

Totodata, MarkOne 1 a explicat ca el nu are bani sa-si poata plati “linistea”, asa ca nu are de ales decat sa continue procesul.