Showbiz

Ce mai face și cum arată Giulia, concurenta cu care Antonio se săruta după despărțirea de Maria?

Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost în competiție de la început, iar pentru scurt timp a fost într-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. După ce au decis că nu se potrivesc, ea și-a arătat interesul pentru Antonia.

”Da, am încheiat cunoașterea. Se pune prea multă presiune și eu vreau să fac ce simt. Dacă am zis că arată bine Antonio, înseamnă că sentimentele mele pentru Roberto nu au fost suficient de puternice”, afirma Giulia când încheia cunoașterea cu tânărul Roberto.

Nici relația cu Zain nu avea să se concretizeze, ajungând la sfârșit la scurt timp după ce tinerii s-au declarat o pereche.

La eliminarea fetei, Antonio și Giulia s-au sărutat. Asta după câteva zile tensionate, în care fata a luptat pentru băiatul care o interesa.

blank

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arată Giulia, concurenta cu care Antonio se săruta după despărțirea de Maria

”Pot să spun că e o despărțire foarte grea pentru mine și aștept să iasă și el. În momentul de față pot să spun că simt pentru Antonio un sentiment foarte frumos. Simt că am fluturi în stomac. Sunt de la agonie la extaz, exact”, a zis Giulia. Antonio a afirmat că poate e posibil să o cheme înapoi.

Antonio: ”Eu de obicei nu simt pe loc, după aia, când stau cu mine mă iau toate… (…) Mai greu o să fie pentru mine. Vreau să spun că pe mine m-au atras mai multe fete, Giulia m-a atras de la început, dar ce am simțit cu Giulia nu am simțit cu nicio altă fată de aici.

Aici căldura care a venit dinspre ea, nu era vorba de conexiune mentală. Pur și simplu mă simțeam bine, simțeam că mă dorește. Eu am simțit să o sărut de sâmbătă seară. Nu știu să-mi explic atât de bine sentimentele. Eu când spun îndrăgosteală sau iubire sunt lucruri mari. Eu sunt atât de rezervat și nu spun, las așa”.

Citește și  Monica Davidescu disperata

Însă povestea lor s-a încheiat atunci. Antonio s-a împăcat cu Maria și s-au căsătorit, iar acum sunt de nedespărțit.

De cealaltă parte, Giulia și-a continuat viața. Nu s-a afișat în mediul online cu niciun bărbat, însă postează des imagini cu ea.

În cea mai recentă, este machiaj de un profesionist și privește cu încredere spre obiectivul camerei de fotografiat.

Tânăra locuiește tot în Oradea și activează în domeniul beauty, fiind tehnician de unghii.

blank