Daniela Crudu
Showbiz

Ce mai face Daniela Crudu. O să rămâneți uimiți

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară și a anunțat cum îl va chema pe copil. Fosta asistentă TV le-a spus fanilor că deja început să cumpere haine pentru nou născuți.

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară și le arată fanilor cu fiecare ocazie poze cu burtica de gravidă. Fosta asistentă TV a anunțat că pe băiețelul ei îl va chema Dominic. Ea a mai spus că deja a comandat haine pentru acesta.

Daniela Crudu a ales numele bebelușului

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!” , a fost postarea Danielei Crudu, pe pagina personală de Instagram.

O sarcină cu probleme

Anul trecut, fosta asistentă TV a născut o fetiță. Ea a povestit că a fost nevoită să nască de urgență, la 8 luni, dar că micuța este sănătoasă. Aceasta a spus că a fost foarte speriată și că nu a mai vrut să vorbească nici cu apropiații, dar că, într-un final, situația s-a rezolvat.

Daniela Crudu

Daniela Crudu a anunțat numele copilului. Urmează să fie mamă pentru

copil, daniela crudu, gravida, insarcinata

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu.


Daniela Crudu

2

Daniela Crudu a anunțat numele copilului. Urmează să fie mamă

Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a mai spus bruneta.

Cum o cheamă pe fetița Danielei Crudu

Fosta asistentă TV și-a botezat fetița pe 6 iunie, pe malul Lacului Cernica. Bruneta a dorit decorațiuni de un alb perfect, care semnifică puritatea, pentru petrecerea fiicei sale, Daiana. Referitor la numele ales pentru fiica sa, bruenta a spus că are o semnificație aparte, anume „divin”, „zână”, „luminos” și „ceresc”. În mitologia romană, Daiana era Zeița Lunii, a pădurilor, a nașterii și a vânătorii.

blank