Showbiz

Ce mai face Alex, fostul concurent? Cu ce alți colegi de competiție s-a întâlnit?

Alex din sezonul 8 Mireasa publică des imagini în mediul online. Recent, fostul concurent s-a întâlnit cu alți colegi de competiție.

Alex a părăsit sezonul 8 Mireasa cu scurt timp înainte de Finală. Tânărul a format un cuplu în casă, dar lucrurile nu au funcționat. Totuși, tânărul a fost apreciat de mulți dintre fanii emisiunii și în preznt îi țind la curent cu activitățile sale.

Cu ce colegi din sezonul 8 Mireasa s-a întâlnit Alex

Recent, Alex a mers la Mireasa: Confesiuni, unde s-a întâlnit cu Daria și Adrian, dar și cu Madi și Sergiu. Cei 5 s-au pozat împreună.

Alex publică imagini pe rețelele sociale în diverse ipostaze. Sărbătorile și le-a petrecut cu familia, iar acum s-a afișat cu alți colegi de competiție.

Cum a fost parcursul lui Alex în sezonul 8 Mireasa

Alex a avut în casa Mireasa un parcurs presărat cu răsturnări de situație. La scurt timp după ce a intrat în competiție, tânărul s-a apropiat de Andreea. Cei doi au format un cuplu și lucrurile păreau să meargă bine între ei. La un moment dat, fosta lui iubită a intervneit pentru a vorbi desre relația toxică pe care au avut-o.

Alex și Andreea s-au despărțit, iar la scurt timp fata s-a împăcat cu Bogdan, băiatul cu care a avut o relație înainte ca Alex să intre în competiție.

Alex a încercat apoi o apropiere cu Luiza, însă fata s-a exprimat de la început că nu pot fi mai mult decât „frați”. Tânărul s-a arătat deranjat de respingerea Luizei și a ținut să aibă o discuție lămuritoare cu ea.

Alex a fost eliminat din casa Mireasa cu puțin timp înainte de Finală. Tânărul a ieșit din competiție în același timp cu Luiza.

blank