Showbiz

Ce mai fac câștigătorii celor 3 ediții de Survivor România?

Din 2020 încoace, Survivor România este cel mai de succes show TV, drept dovadă stând audiențele excelente pe care atât Kanal D, în primele două sezoane, cât și Pro TV, în ultimul, le-au făcut. În plus, show-ul a reușit să le schimbe viețile atât câștigătorilor, dar și celorlalți participanți.

 

Survivor România a doborât mai multe recorduri în materie de audiență pentru un show de acest gen, iar cifrele au crescut de la un sezon la celălalt. Peste 1.7 milioane de oameni urmărit finala câștigată în 2021 de Zanni, în timp ce în 2022, după ce show-ul s-a mutat pe Pro TV, în minutul de aur în care Alexandru Delea a fost anunțat câștigător în fața televizorului erau aproximativ 2.4 milioane de români.

 

Tot în 2020, când a avut loc prima ediție de Survivor România, Big Time Gaming a lansat slotul online Survivor Megaways, disponibil în cazinouri pe bani reali sau cu mize demo. Desigur, există și alte jocuri video inspirate din acest reality show, cel mai cunoscut fiind Survivor: The Interactive Game – lansat tocmai în 2001 de Infogrames.

 

Una peste alta, milioane de oameni au urmărit episoadele din Survivor România, iar viețile concurenților au fost schimbate după apariție. Mai ales în cazul câștigătorilor, care nu doar că au obținut premii considerabile, dar au devenit și mai faimoși.

 

Vrei să știi ce mai fac câștigătorii celor trei sezoane Survivor România? Mai jos ai răspunsurile!

 

  1. Elena Ionescu – A fost câștigătoarea primului sezon Survivor România, după ce a triumfat în lupta pentru prima poziție cu Emanuel Neagu. După câștigarea concursului, Elena Ionescu a primit 250 de mii de lei și a revenit în atenția publicului prin piesele pe care le scoate. În urmă cu câteva luni, ea a lansat inclusiv o melodie alături de fostul fotbalist Giani Kiriță, și el concurent la Exatlon, predecesorul Survivor. Elena Ionescu este ocupată să lanseze constant piese noi, dar în același timp își dorește și o carieră în modă. Vrea să lanseze o colecție personală, motiv pentru care a și participat la o ședință foto la Paris în urmă cu câteva luni.

 

 

  1. Zanni – A câștigat sezonul 2 din Survivor România, după ce l-a învins în finală pe Andrei Dascălu. Parcursul din Republica Dominicană i-a adus un cec în valoare de 50 de mii de euro și multă celebritate. De altfel, el a fost unul dintre preferații fanilor, care și-au dorit să îl vadă implicat și în sezonul cu numărul 3. Așa că el a realizat o emisiune online Survivor: Extrashow, după ce show-ul s-a mutat pe Pro TV. În paralel, Zanni și-a dezvoltat cariera muzicală și a scos mai multe piese care au și peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. El este și un influencer în mediul online, cu peste 270 de mii de urmăritori pe Instagram. În plus, în ultima perioadă a participat și la mai multe emisiuni de umor.

 

 

  1. Alexandru DeleaPrimul sezon de Survivor difuzat de Pro TV a fost câștigat de Alexandru Delea, care a ieșit învingător în lupta cu Elena Chiriac. După câștigarea show-ului, el s-a mutat înapoi în Spania, țară în care locuiește de când avea 14 ani. Delea are acolo grijă de afacerea familiei, care are un bar. “La început, barul a fost destul de problematic, dar în final a fost bine și uite că trăim toată familia dintr-un bar. Suntem șase persoane care muncim acolo.

 

În momentul de față nu muncesc, dar o să fiu mereu acolo pentru ea, iar barul acesta ne-a ajutat și ne-a schimbat viața”, a spus Delea pentru Libertatea. El a mai spus că și-ar dori să revină în România, dacă această țară i-ar oferi oportunități.