International, Stiri

Ce lovitură a primit un celebru actor

După 17 ani de căsătorie, soţia sa a depus actele de divorţ

semn_intrebare_38808300_93646900

Soţia a depus actele oficiale de divorţ, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Aşa s-a pus punct unei căsnicii care a durat 17 ani, a anunţat, miercuri, un purtător de cuvânt al Tribunalului din Monterey (California).

Este vorba despre Dina Eastwood, soţia cineastului Clint Eastwood, ea fiind cea care a depus actele de divorţ.

Dina Eastwood, o jurnalistă şi prezentatoare de televiziune în vârstă de 48 de ani, a fost a doua soţie a celebrului star hollywoodian. Ea a depus actele prin care a solicitat divorţului, marţi, la Monterey, un oraş aflat în apropiere de San Francisco, în care cuplul a locuit multă vreme. Dina a cerut custodia fiicei lor Morgan, în vârstă de 16 ani, în schimbul unui drept la vizită pentru viitorul ei fost soţ, în vârstă de 83 de ani, o pensie alimentară şi plata cheltuielilor de judecată.

clint_dina_eastwood_58064300

Din august, la Hollywood au circulat multe zvonuri potrivit cărora Dina Eastwood voia să ceară divorţul, însă ele nu au fost confirmate. Cei doi soţi locuiesc deja despărţiţi de ceva vreme, informează revista People.

Dina Eastwood a depus o cerere de separare legală, pe 7 octombrie, pe care a retras-o la puţin timp după aceea, înainte de a depune dosarul complet de divorţ în această săptămână.

Separarea legală este un proces prin care un cuplu căsătorit poate să îşi oficializeze de facto despărţirea, cei doi rămânând în continuare căsătoriţi. Un cuplu poate să obţină separarea legală ca o alternativă la divorţ, în cazul în care există considerente morale sau religioase care îi împiedică să divorţeze. Separarea legală nu conduce în mod automat la divorţ: este posibil ca cei doi să se împace, iar în acest caz, ei nu trebuie să facă nimic pentru a rămâne căsătoriţi. În schimb, dacă nu reuşesc să treacă peste neînţelegeri şi doresc să divorţeze, atunci cei doi foşti parteneri de cuplu trebuie să depună actele oficiale pentru divorţ.

Potrivit revistei People, Clint Eastwood a început între timp o relaţie cu Erica Fisher, al cărei fost soţ Scott Fisher a devenit noul iubit al Dinei Eastwood.

Mariajul celor doi a început să se destrame anul trecut, după ce Dina a lansat „Mrs. Eastwood and Company”, un reality show de televiziune în care protagonistele sunt ea şi cele două fiice ale lui Clint Eastwood. Actorul a avut o scurtă apariţie, în primul episod, şi părea că nu se simte deloc bine în acea ipostază.

„Clint era furios din cauza acelei emisiuni”, a declarat o sursă apropiată a familiei Eastwood, citată de revista People.

 

 

blank