Actualitate, Stiri

Ce legătură poate exista între o mireasă, un cal şi un furt?! Un grav accident!

Naşa a murit, iar mireasa s-a oprit… la spital

mireasa2_22511200

O mireasă din Cluj a vrut, cu orice preţ, să fie „furată” de la propria nuntă, conform tradiţiei. Nu a contat că şoferul băuse. S-au înghesuit 6 inşi într-o maşină şi au plecat spre discotecă. S-au izbit însă de un cal apărut, brusc, în mijlocul drumului. Naşa a murit pe loc, iar mireasa şi ceilalţi 4 nuntaşi au ajuns, răniţi, la spital.

Ibolya are 42 de ani şi s-a căsătorit, sâmbătă, pentru a doua oară. După cununia religioasă, a organizat o mică petrecere într-o locaţie aparţinând Primăriei Mica, din Cluj.

A avut în jur de 30 de invitaţi, iar aproape de miezul nopţii, când petrecerea era în toi, mireasa a insistat să fie furată, conform tradiţiei. S-a urcat într-o maşină împreună cu cele două naşe de cununie şi alţi trei prieteni şi au plecat spre o discotecă din Dej. Distracţia s-a terminat brusc chiar la ieşire din localitatea Nireş, când s-au trezit în faţă cu un cal, lăsat nesupravegheat pe mijlocul drumului.

masina

Şoferul a tras de volan încercând să evite animalul, dar n-a mai putut controla autoturismul. Impactul a fost atât de violent, încât animalul a fost purtat pe capotă mai bine de 50 de metri. Una dintre cele două naşe, de 49 de ani, aflată pe bancheta din spate lângă mireasă, a murit pe loc. Mireasa a intrat în stop cardio-respirator, dar medicii au reuşit să o resusciteze.

Şoferul autoturismului, care consumase alcool înainte de a se urca la volan, dar şi naşa mare se află în stare extrem de gravă. Singurul care a scapat cu răni uşoare a fost proprietarul autoturismului, care se afla pe locul din dreapta. Poliţiştii spun că vinovat de producerea accidentului este proprietarul calului. E vorba de un bărbat de etnie romă din localitatea Mica, care avea la păscut pe marginea drumului nu mai puţin de patru cai. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă. 

blank