Showbiz, Stiri

Ce legătură neaşteptată este între Andreea Mantea şi mama lui Ştefan Stan?!

Nu l-au iubit doar pe Ştefan Stan

61401424

Bruneta a povestit, de curand, in emisiunea La Maruta, ca a avut o relatie extrem de tensionata cu mama fostului sau iubit, Stefan Stan. Ea a marturist ca mama artistului facea vraji si ca nu o suporta.

 “Cand Stefan vorbea cu ea la telefon eram si eu in conferinta si auzeam ce spunea despre mine, stiu toate injuraturile si toate blestemele, nu asa vorbeste o doamna, n-am auzit asa ceva nici in cartierele marginase”, a declarat Andreea.

Comentariile ei n-au ramas fara replica. „Este o femeie falsa, mincinoasa si tot ce vreti, ea nu iubeste pe nimeni. Venea la mine in casa si ma inregistra, se poate asa ceva?!”, a spus, la randul ei, doamna Mihaela, mama lui Stefan Stan.

Dar vorbele astea sunt deja istorie. Dar un adevăr mare le uneşte totuşi pe cele două. Este vorba despre iubire. Iubirea pentru animalele de companie.

Cele mai importante femei din viata lui Stefan Stan ascundeau o pasiune comuna. In cazul Andreei, dragostea ei pentru necuvantatoare este atat de mare, incat creste acasa 6 pisici şi 3 catei.

La fel de iubitoare de animale este si doamna Mihaela, care isi imparte viata cu doi canisi, unul alb si unul negru. 

blank