Showbiz, Stiri

Ce lecţie a primit de la Oreste agitatul Mircea Badea!

Bun simţ! În urmă cu doar câteva minute Oreste i-a urat fostului coleg: “Baftă pe cărare!”.

La limbajul virulent şi vulgar al fostului său amic, Mircea Badea, Oreste răspunde calm: “Orice păcătos are un viitor!” şi “Dacă eşti samurai, nu te comporta ca un ronin!

oreste-dece-500x280Mircea Badea a postat astăzi, pe contul lui de Facebook un mesaj acid şi vulgar, un atac virulent la adresa unui prieten, care a ieşit practic din viaţa lui.

“Azi un prieten cu care am trăit o viaţă a ales să se sinucidă din lumea mea băşindu-se cu stropi. A făcut-o emanând nişte blestemăţii şi niste ticăloşii cu duhoare pestilenţială care m-a doborât. O să mă ridic. Nici delirul mistic inept, de prostovan, tip Becali, nici eventuale inspiraţii de “sorginte dacică” nu pot justifica monstruozitatea gestului imund. Aşadar, oricât mă voi mai tăvăli în chinuri, dacă ai ales să te sinucizi înjunghiindu-mă, pentru mine eşti mort. Nu voi ţine slujbă. Nici doliu!”, a fost mesajul drastic al lui Mircea Badea, pe Facebook.

Badea bardaToată lumea a ştiut sau a crezut că adresantul nu este nimeni altul decât fostul său coleg de studio, Oreste Teodorescu, un om care refuză să intre în polemici politice şi care încearcă să-şi păstreze spiritul curat, spre deosebire de Mircea Badea, care s-a “îmbolnăvit cu nervi” la locul său de muncă.

Şi iată că, în urmă cu doar câteva minute, Oreste a răspuns tot pe Facebook. Diferenţele de exprimare şi calmul lui Oreste nu suportă comparaţie cu virulenţa lui Mircea Badea

badea“…iar prietenului meu, rătăcitor şi confuz îi raspund cu drag, printr-o vorba de duh: «Orice sfânt are un trecut. Orice pacatos are un viitor!» Să te ajute Tatăl să-ţi găseşti sensul adevărat, copil frumos şi îmbătrânit într-un război, care te depăşeşte şi nici măcar nu-ţi aparţine… Dacă eşti samurai, nu te comporta ca un ronin! Baftă pe cărare!”.

mircea-badea-si-oresteOreste a mai avut o intervenţie, tot pe Facebook, în urmă cu câteva ore la “atacul” lui Badea, acesta răspunzând: “Îmi iubesc prietenii şi o voi face toată viaţa, dar când se întorc împotriva ţării şi a neamului, din care şi ei fac parte, atunci, cu cea mai mare tristeţe în suflet, mă întorc şi eu cu faţa de la ei. În speranţa că vom înţelege cu toţii că degeaba cucerim lumea dacă ne pierdem sufletul, le spun bunilor mei prieteni: rămâneţi cu Bine (le), nu vă vindeţi conştiinţa şi rodiţi frumos. Cu ori ce preţ şi ori ce risc, nu vă părăsiţi Bucuria. Am citit în ochii voştri teama şi frustrarea că s-ar putea să pierdeţi toate comorile de pe pământ. Asta e bine, poate începeţi să le faceţi în CER. Doamne ajută, vă iubesc şi vă aştept! Fie ca Neamul să ne ierte pe toţi! Căci Dumnezeu, din această clipă se află doar cu cei curaţi la suflet, smeriţi şi blânzi! Pace vouă, pace tuturor!”. (I.S.)