Showbiz, Stiri

Ce l-a lovit pe Liviu Vârciu, mai tare ca divorţul?!

Adelina Pestriţu s-a pozat complet goală şi a arătat tuturor că merită!

Adelina

Cea mai grea lovitură pentru Liviu Vârciu a fost nu divorţul, ci ceea ce s-a întâmplat ulterior, atunci când formele Adelinei Pestriţu au putut fi admirate de milioane de bărbaţi.

Adelina2

La câteva zile după divorţul lor, Liviu Vârciu a trăit şocul vieţii lui, când pe tarabe trona, la mare cinste, fosta lui soţie, Adelina Pestriţu într-un pictorial pentru Playboy. “Mie, în locul ei, mi-ar fi ruşine. Ce să mai zic? Să o vedem goală cu toţii. Cred că o să o vadă şi tata, că el o să cumpere revista şi o să fiu mândru când o să mă uit în ochii tatălui meu şi o să-l întreb: Cum e?”, a declarat Liviu Vârciu la vremea respectivă.

Adelina 1

Totuşi, fotografiile cu Adelina Pestriţu jucându-se de-a mireasa, complet goală, au făcut istorie. Formele-i apetisante, unduirile de felină şi poziţiile provocatoare în care a pozat, au propulsat-o imediat pe brunetă în topul preferenţelor bărbaţilor.

De altfel, imediat după mediatizatul divorţ, Adelina Pestriţu a avut parte de o promovare intensă în presa mondenă, mai ales că actuala prezentatoare de la Kanal D nu a ezitat atunci să-şi expună nurii provocator.