Cel mai iubit artist din SUA, copleşit de emoţii

phareel plange 2

Cel mai iubit artist din SUA a fost invitat la emisiunea lui Oprah Winfrey, unde a vorbit despre cel mai nou single al sau care a facut furori in intreaga lume. In timp ce vorbea cu Oprah, pe un proiector au aparut cateva imagini cu oameni din intreaga lume care dansau si cantau pe melodia lui, moment in care acesta a izbucnit in plans.

Pharell Williams este cel mai iubit artist la ora actuala, el a reusit sa lege o conexiune cu publicul care il asculta si sa transmita acestuia energie pozitiva. Artistul a vorbit despre piesa “Happy” care se bucura de succes in intreaga lume.

Will Pharrell

Cantaretul a fost extrem de emotionat in momentul in care vorbea despre ce s-a intamplat imediat dupa ce a urcat piesa si a marturisit ca este pur si simplu coplesit de sentimente pentru ca nu se astepta sa creeze un asemenea fenomen.

Câştigător a şapte premii Grammy, Pharrel, care şi-a asortat pălăria semnată de Vivienne Westwood, a fost vizibil emoţionat şi a rămas fără replică timp de câteva secunde, moment în care şi-a acoperit faţa şi a început să plângă. „De ce plâng la Oprah în emisiune?“, a glumit el. „Tocmai ce mă gândeam la bunica ta. Pot să pun pariu că nu şi-a imaginat că lucrurile vor ajunge într-o astfel de fază. Melodia este folosită pentru ceva dincolo de scopul tău personal“, a completat Oprah.

phareel plange

„Am urcat clipul video pe YouTube pe 21 noiembrie, următorul lucru a fost.. boom! Iar noi ne întrebam ce se întâmplă, oamenii începuseră să-şi realizeze propriile videoclipuri, nu mai era cântecul meu. Este copleşitor pentru că îmi place ce fac, iar oamenii au crezut în mine de atât de multă vreme încât am ajuns în acest punct, să pot simt emoţia asta“, a explicat Pharrell, emoţionat. „Am înţeles. Chiar am înţeles“, i-a spus Winfrey.

Oprah a fost la un pas sa planga si ea, celebra prezentatoare spunand ca este minunat ceea ce a reusit Pharell sa realizeze. “Este ceva mult mai maret decat tine, ceea ce ai reusit sa faci.”