Actualitate, Stiri

Ce înger a pierdut familia lui Ionuţ!

La două zile după ce copilaşul a murit sfâşiat de câini, Parcul Tei e plin de maidanezi. Avea doar 4 ani şi viaţa lui a fost curmată brusc, într-un mod cumplit. Ionuţ a sfârşit sfâşiat de câinii maidanezii din parcul bucureştean Tei. Medicii legisti care i-au facut autopsia micuţului au fost şocaţi la vederea trupului plin cu sute de muşcături.

Ionut frumosSoarta băieţelului a impresionat o ţară întreagă, dar autoritoţile nu se grăbesc să dea soluţii ci se învinovăţesc una pe alta. Toţi uită că viaţa unui om valorează mai mult decât viaţa unui animal.

Ipocriţi, politicieni promit noi măsuri, aceleaşi promisiuni vechi de peste 20 de ani. Autorităţile trebuie să ia măsuri şi să cureţe Capitala de câini vagabonzi.

Parcul Tei, la două zile de la atacul asupra copilului, este plin de câini. La locul unde a fost omorât Iunuţ, oamenii au depus flori şi au aprins lumânări.

Din păcate, deşi locul a fost eliberat de câinii ucigaşi, în momentul în care s-a golit maidanul au migrat alţi maidanezi. Iubitorii de animale îi încurajează din plin, oferindu-le mâncare. Un câine rodea lacom un os uriaş, plin de sânge.

“Băieţelul a fost o pradă pentru aceste animale. Câinii au atacat ca să ucidă şi să mănânce… Doar tălpile mai erau întregi, restul corpului era acoperit cu sute de muşcături”, au declarat medicii legişti.

blank