Showbiz, Stiri

Ce-i împiedică pe bărbaţi să-i intre în dormitor?!

Nu-i păcat?! E frumoasă, singură şi plină de bani, dar n-a mai făcut sex de… 9 luni!

Adelina2

E frumoasă de pică, bărbaţii îi dau târcoale, dar Adelina Pestriţu (26 de ani) spune că nu a mai avut parte de o noapte amor de când s-a despărţit (a doua oară) de fostul ei soţ, Liviu Vârciu (32 de ani). Au trecut nouă luni de când frumoasa brunetă a simţit atingerea tandră a unui bărbat. Dar, spune ea, nici nu duce dorul…

Adelina1

Una caldă, alta rece, pentru Adelina Pestriţu. Pe plan profesional, frumoasa brunetă se mândreşte că totul îi merge foarte bine: prezintă nu mai puţin de două emisiuni, are multe alte joburi ca maestru de ceremonie sau ca fotomodel. În schimb, în plan personal, Adelina nu prea are cu ce se lăuda. Vedeta Kanal D nu mai are un iubit de mai bine de nouă luni, mai precis de când s-a despărţit ultima oară de fostul său soţ, Liviu Vârciu. “Sunt singură. De luni bune nu am mai fost cu cineva. Când să am timp şi de acel cineva?”, a spus Adelina Pestriţu.

Adelina

Cum frumoasa brunetă nu va avea un partener cu care să se sărute sub vâsc în noaptea de Revelion, ea a decis să muncească, pentru a începe anul cu bani în buzunar. Astfel, Adelina va sta nu mai puţin de cinci ore în frig, pentru a prezenta un spectacol de Revelion tocmai la Tecuci, care-i va aduce un onorariu frumuşel, de câteva mii de euro.

 

blank