Showbiz, Stiri

Ce îl termină pe Ştefan Bănică în două săptămâni?!

Cântăreţul nu suportă să stea departe de cele mai dragi persoane din viaţa lui

banica2_01_ac2e039fd8

Cântăreţul a dezvăluit un lucru pe care foarte puţină lume îl ştie, şi anume că suportă foarte greu depărtarea de persoanele dragi. Duminică, Ştefan Bănică se va destăinui în emisiunea Monicăi Dascălu, la ora 17.30. El va vorbi despre proiectele pe care le are, dar şi despre turneele în afara graniţelor şi vacanţele în străinătate, mărturisind că suportă foarte greu depărtarea.

“După două săptămâni sunt terminat. Îmi lipsesc mediul meu, oamenii dragi, intimitatea, locurile mele”, a afirmat cântăreţul, care, din acest motiv, nu stă foarte mult departe de casă.

Şi pentru că noul sezon al show-ului “Dansez pentru tine”, cel de al 14-lea, se apropie cu paşi repezi, emisiunea “Weekend cu Monica Dascălu” a pregătit o ediţie specială pentru a afla cât mai multe detalii.

Artistul şi-a amintit cu drag de primele ediţii pe care le-a prezentat, spunând că la început “a fost greu şi chiar am spus încă din primul meu monolog în emisiune că era o provocare, până atunci refuzasem emisiuni de divertisment. Nu e uşor să ţii în mână o emisiune atât de imprevizibilă şi am avut mari emoţii până am vazut ce se întamplă. În plus, de la oamenii care vin ai ce învăţa, au o voinţă incredibilă şi dorinţa de a-şi schimba viaţa”, a explicat Ştefan Bănică.