Andreea Marin
Showbiz

Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

Andreea Marin este o mamă exemplară pentru fiica sa. Vedeta își dedică timpul și eforturile pentru a fi mereu alături de Violeta și să îi ofere o educație bazată pe principii și valori solide, care să o susțină în viitor. În ciuda evoluției rapide și a influenței internetului, Andreea Marin conștientizează importanța monitorizării atente a activităților online, în special pe rețelele de socializare

Deși Andreea Marin încurajează expunerea în mediul online, ea a stabilit o singură limită pentru Violeta. Aceasta înseamnă că există anumite aspecte pe care fiica sa nu le are voie să exploreze sau să participe. Astfel, Andreea se asigură că Violeta are o experiență online sigură și că învață să folosească internetul într-un mod responsabil și benefic pentru dezvoltarea sa.

Reguli pentru Violeta în era digitală
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., foștii parteneri de viață, s-au reunit pentru a avea o discuție serioasă privind fiica lor, Violeta. Au ajuns la concluzia că este important să stabilească un set de reguli pentru ea, având în vedere că se află în perioada adolescenței, iar influențele negative din mediul online nu îi sunt benefice.

Astfel, părinții tinerei au luat hotărârea ca Violeta să nu aibă permisiunea să apeleze la operații estetice, să se implice în falsitate și să facă intervenții nemotivate, așa cum fac alte adolescente încă de la vârste fragede. La început, Andreea Marin nu a fost de acord nici ca fiica ei să își deschidă pagini pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, pe măsură ce tânăra a început să se maturizeze, Andreea a lăsat garda jos și a început să aibă încredere că fiica ei este suficient de matură pentru a fi atentă la ceea ce postează, scrie wowbiz.ro.

Andreea Marin promovează autenticitatea

Andreea Marin încă nu-și poate imagina cum unii adolescenți își transformă complet înfățișarea și trăiesc într-o lume virtuală pe internet doar pentru a obține câteva aprecieri. Prezentatoarea TV a încurajat-o pe fiica ei să înțeleagă că ceea ce contează cu adevărat este autenticitatea, deoarece aceasta reflectă cu adevărat personalitatea unui individ.

„Nu am discutat foarte mult despre frumusețe, ci am discutat despre naturalețe, pentru că nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor, cu atâta falsitate, cu operații de la o vârstă fragedă, intervenții nemotivate. Acest internet care îi împinge de la spate să aibă cât mai multe like-uri, Violeta are de un an și un pic Instagram și nu am fost de acord cu asta la început. Acum, s-a mai maturizat și poate să gândească ce postează acolo și că nu depinde de like-uri sau lipsa lor”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.

blank