Featured, Showbiz

Ce i se întâmplă Andei Adam după o partidă de amor. “După ce fac sex, îmi vine…”

Anda Adam a oferit detalii neștiute din intimitatea sa. Artista a explicat ce i se întâmplă după ce face sex.

În luna iunie a anului 2015, Anda Adam s-a așezat la casa ei. Cântăreața s-a măritat cu Sorin Andrei, petrecerea având loc pe malul lacului Snagov.

Înainte de a se căsători cu Sorin Andrei, interpreta a avut o relație de lungă durată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav.

În decembrie 2015, artista a devenit mămică pentru prima oară. Ea a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Evelin.

Anda Adam nu este doar cântăreață, ea se ocupă de afaceri, una dintre acestea fiind cu costume de baie. Ea a afirmat că inspirația pentru a schița costumele de baie îi vine după ce face amor cu soțul ei.

”După ce fac sex, îmi vine inspiraţia. Schiţez costume de baie”,  a afirmat blonda la o emisiune de televiziune, în urmă cu ceva timp.

I-a făcut o declarație de dragoste în direct soțului ei

În urmă cu ceva timp, Anda Adam îi făcea o declarație de dragoste publică partenerului ei de viață, la o emisiune de televiziune.

”Ești totul pentru mine! Fără tine viața mea nu ar avea niciun rost, doar cu tine simt că pot să trec munții cu un singur pas. Chiar și când plouă, cu tine mi se pare că este soare afară. Numai lângă tine somnul meu și visele mele sunt mult mai frumoase. Doar cu tine simt că pot trece prin orice obstacol în viață. Numai pentru tine aș fi în stare să mut munții din loc pentru că atunci când te-am întâlnit viața mea s-a schimbat și a luat un alt sens… mai profund.

Am știut că din momentul acela vom pleca împreună la un drum pe care îl vom sfârși împreună. Sunt convinsă că și tu ai simțit același lucru pentru mine. Împreună am dat viață unei fetițe care ne umple sufletul în fiecare zi. Știu că și tu mi-ai spune aceleași lucruri mi le-ai spune și tu. Sunt convinsă că voi spune același lucruri și peste 20 de ani și vom împreună până la capăt!”, au fost cuvintele rostite de Anda Adam