Femeia de afaceri,  aproape de nerecunoscut de când fostul soţ e în închisoare

mihaela_borcea 2

La trei saptamani de cand tatal copiilor sai a fost incarcerat si a ajuns la Penitenciarul Poarta Alba, Mihaela Borcea a ajuns umbra celei care a fost.

Mihaela

Mihaela Borcea nu se mai coafeaza si a renuntat la hainele cochete. Schimbarea este atat de mare incat, la prima vedere, ai fi tentat sa crezi ca persoana din fata ta nu este Mihaela Borcea. Din nefericire insa, este chiar fosta sotie a lui Cristi Borcea, femeia care pana mai ieri intorcea toate capetele si facea senzatie cand iesea pe strada. Coafata, aranjata ca nimeni alta si purtand mereu tinute cochete si foarte scumpe, afacerista era una dintre doamnele bine din Bucuresti, un etalon pentru toate femeile.

Astazi insa, la mai bine de trei saptamani de cand tatal celor trei copii ai ei a fost arestat in Dosarul Transferurilor si a primit 6 ani si patru luni de inchisoare, pe care ii va executa in regim inchis, Mihaela Borcea a inceput sa fie delasatoare si sa nu ii mai pese de felul in care arata.

Mihaela 1

Paparazzii au surprins-o zilele trecute pe Mihaela Borcea, cand acesta mergea la centrul sau de frumusete pe care il are in Bucuresti. Imbracata in haine de culoare inchisa, in pantaloni, cu un pulover pe deasupra si incaltata in cizme cu talpa joasa, cu parul strans neglijent intr-o clama si cu chipul umflat si brazdat de suferinta, Mihaela Borcea a coborat din masina s-a si a dat sa se salute cu o persoana aflata vis a vis.

Ea a renuntat insa la idee si s-a indreptat rapid spre centrul sau de frumusete, pe care il conduce cu o mana destoinica, afacerea fiind una dintre putinele sale surse de venit in aceste vremuri tulburi.