Showbiz, Stiri

Ce gusturi comune au Anda Adam şi Bianca Drăguşanu?!

Bianca Dragusanu si Anda Adam au rochii de seara identice!

Cand au intrat in atelierul designerului Ana Radu, privirile divelor au fost imediat atrase de acelasi articol vestimentar aramiu!

media_13iiiii7898832588569000Tinere, frumoase, celebre si intens mediatizate, Bianca Dragusanu si Anda Adam au foarte multi fani si orice stire despre viata lor privata sau profesionala face deliciul publicului. Si, desi nu se aseamana nici din punct de vedere fizic si nici temperamental, protagonistele noastre au mai multe in comun decat se crede.

media_1111137898834783762400Victor Slav, fostul iubit al Andei si actualul sot al Biancai, este primul punct care le leaga pe dive, al doilea fiind eterna slabiciune feminina pentru haine. Ambele au o apetenta pentru tinutele elegante si spectaculoase semnate de designeri romani.

Iar in urma cu cateva zile, incredibil dar adevarat, modelul si cantareata si-au achizitionat rochii identice de la creatoarea de moda Ana Radu. Chiar daca designerul avea o sumedenie de creatii superbe, blonda si roscata au pus ochii pe acelasi articol vestimentar aramiu, pe care l-au cumparat pe loc contra sumei de 700 de lei.