Necenzurat, Stiri

Ce greşeli poate face o femeie în pat

Important! Ar fi bine să nu fii pasivă

sex

Subiectul este unul de larg interes, fiindca toti oamenii, barbati sau femei, sunt supusi greselii.

Asadar si femeile pot comite erori, pot gresi, pot face gesturi care sa fie interpretate drept greseli. Informatia de mai jos este oferita cu caracter pur pozitiv, in speranta ca vine in ajutorul femeilor si nicidecum altfel.

sex4

Sa astepti ca partenerul sa-ti citeasca dorintele – Barbatii nu sunt acesti cititori in stele si nu pot visa tot ce-ti doresti tu peste noapte. In plus, fiecare femeie e foarte diferita si ajunge in mod diferit la orgasm, asadar e imposibil pentru un barbat sa stie pe dinafara si sa-ti citeasca gandurile. Cert este ca-si doreste sa te satisfaca, dar trebuie sa-i dai o mana de ajutor in acest sens, nu sa te bazezi exclusiv pe intuitia lui.

Sa ai comportament pasiv in pat – Este gresit sa-l lasi doar pe el responsabil cu initiativa, exprima-ti si tu dorintele, arata-i ce si cum vrei si preia controlul din cand in cand. Ambii veti fi extrem de multumiti de initiativa ta care in mod sigur va da rezultate. In plus, fii deschisa la ideile lui.

sex3

Sa astepti ca el sa performeze in orice conditii – Contrar a ceea ce multe dintre femei cred, barbatii nu au, totusi, un buton “sex” pe care se poate apasa oriunde, oricand. Si barbatii pot fi obositi, stresati, preocupati, ingrijorati, deci pot manifesta si ei cam toata paleta de sentimente care se regasesc si la femei.

Sa vorbesti in timpul si dupa sex – Iar aici nu se face referire la “acel” tip de vorbe, specific sexuale. Nu, ci la tot felul de conversatii in afara ariei sexului, la discutii care tin de relatia dintre parteneri: plangeri, nemultumiri si alte aspecte negative sau pozitive. Tot ce e in afara zonei sexuale trebuie stopat ca si conversatie si asta e valabil si se aplica si post-act sexual. Si nu trebuie sa te arati iritata daca partenerul ar vrea sa doarma un pic. Este modul lor de a se recupera fiziologic vorbind dupa actul sexual.

Sa fii neglijenta cu propria igiena – E greu de imaginat, si totusi acest punct al listei s-a aflat de multe ori in listele cu nemultumiri ale barbatilor. Asadar, cand stii ca ai o intalnire care se soldeaza cu sex, spala-te, epileaza-te, da-te cu lotiune de corp si parfum. Nu mai vorbim de vizitele la medic si de controlul sanatatii. Desigur, aceleasi conditii sunt perfect valabile si pentru barbati.