Sport, Stiri

Ce greşeală incredibilă a făcut Antena 1!

Ce i-a scos din sărite pe ziariştii maghiari la meciul România – Ungaria?! Nu numai rezultatul meciului dintre România şi Ungaria i-a supărat pe vecinii unguri, ci şi o gafă făcută de Antena 1, televiziunea care a transmis meciul.

ungaria-680x365După ce că au fost umiliţi la Bucureşti, jurnaliştii maghiari au alt motiv de supărare: cei de la Antena 1, televiziunea care a transmis meciul, a pus steagul Slovaciei în loc de cel al Ungariei înainte de începutul meciului, la prezentarea echipelor.

Jurnaliştii de la Nemzetisport au sesizat eroarea şi au notat dezamăgiţi: „Startul meciului a fost plin de evenimente neplăcute. Fanii noştri au întors spatele la intonarea imnului naţionalei, în timp ce imnul Ungariei a fost fluierat de tot stadionul. Coregrafia gazdelor a avut ca mesaj Primul Război Mondial, când românii au invadat Transilvania. Golul lui Marica din debut a contribuit la o atmosferă şi mai ostilă, tot stadionul preluând cântecul ‘Afară, afară, cu ungurii din ţară!’. Ca tabloul să fie complet, televiziunea care a produs meciul a încurcat steagul Ungariei cu cel al Slovaciei”.

slovacia_meciRomânia a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica ‘2, Mihai Pintilii ’31 şi Cristian Tănase ’88.

Ungurii se străduiesc să strângă dovezi în dosarul cu reclamaţii împotriva României pe care vor să-l trimită către FIFA, inclusiv imagini din Centrul Vechi devastat tot de ei.

blank