International, Stiri

Ce a fost în capul ei?! A pus poze pe Facebook cu naşterea, în timp real!

A înnebunit lumea şi vrea să arate asta tuturor! Uite cum a adus pe lume un copil!

636x512_1389369605fcc464f9

Ruth Iorio, o tânără din SUA, a născut acasă şi a postat pe Facebook, în timp real, toate detaliile. Povestea captivantă care marchează începutul unei vieţi a ajuns virală pe Internet, iar tânăra mămică a fost catalogată ba curajoasă, ba înconştientă.

nasvut_acasa_route_iorio

Ruth a devenit mamă pentru prima dată la sfârşitul anului trecut. De când a intrat în travaliu, pe 25 decembrie, şi până a doua zi când a născut primul ei copil, tânăra a început să posteze pe Facebook toate gândurile ei, sentimentele şi imaginile momentului. Cu toată durerea şi emoţia aducerii pe lume a unui copil, aceasta a ţinut morţis să dezvăluie toate detaliile, mai mult sau mai puţin plăcute, ale unei naşteri în propria casă.

nasvut_acasa_route

După câteva ore de chin, Ruth şi-a ţinut bebeluşul în braţe, dar a fost transportată la spital, pentru că nu a putut elimina placenta.

nasvut_acasa_route_iorio1

A fost internată, a primit tratament pentru durere, dar atât ea, cât şi copilulul sunt în afara oricărui pericol. Gestul ei a fost catalogat de mulţi ca fiind inconştient, însă au fost şi persoane care au felicitat-o pentru curaj.