Showbiz, Stiri

Ce fată de casă s-a făcut Diana Dumitrescu!

În schimb, actuala iubită a fostului soţ nu ratează nicio petrecere

dumitrescu-iubit_01_d9d1c4efaa

 Iubita lui Ducu Ion, fostul soţ al Dianei Dumitrescu, este nelipsită de la evenimentele mondene, fiind o răsfăţată a criticilor de modă. În tot acest timp, Diana Dumitrescu se pare că s-a făcut fată de casă, şi preferă să stea cât mai mult în compania actualului partener, un bărbat mai tânăra decât ea.

diana_dumitrescu_22_57b4568f5a
Diana Dumitrescu

Ioana Blaj, este actriţa pe care aţi putut-o vedea într-o sere de reclamă la o cunoscută companie de telefonie mobilă. În prezent, se iubeşte cu Ducu Ion, fostul soţ al Dianei

Ioana_Blaj_01_875631e0e7
Ioana Blaj

În timp ce Ioana Blaj, prima femeie alături de care s-a afişat Ducu Ion, după divorţul de Diana Dumitrescu, este prezentă la mai toate evenimentele mondene cu ştaif, etalându-şi toaletele de designer, actriţa de telenovele preferă o viaţă mult mai casnică.

Diana_Dumitrescu_si_Ducu_Ion_01_050b017fb9
Diana Dumitrescu şi Ducu Ion

Diana îşi petrece tot mai mult timp alături de iubitul ei, Dan Rădulescu, în intimitatea casei ei. Cei doi nu au mai fost văzuţi de ceva vreme împreună la un eveniment, preferând să-şi consume iubirea între pereţii reşedinţei lor. Ca dovadă, Diana a postat pe pagina ei de Facebook o imagine în care apare alături de Dan, zâmbitoare şi luminoasă. Deşi actriţa este îmbrăcată până în gât, partenerul ei este la bustul gol, sau cel puţin doar atât se poate vedea în instantanee.

 

 

blank