Showbiz, Stiri

Ce a făcut Raluca pentru a nu-şi pune sarcina în pericol

A arătat trăsnet la nunta lui Connect-R cu Misha. Naşa Raluca a făcut furori într-o rochie neagră din dantelă transparentă la care nu a accesorizat sutien, spre deliciul domnilor prezenţi la petrecere. De la o asemenea ţinută, nu puteau să-i lipsească pantofii cu toc, pe care se pare că Raluca nu i-a suportat pe toată durata nunţii.

raluca_insarcinata

Însărcinată în nouă săptămâni cu al doilea copil, Raluca, soţia lui Pepe, radiază de fericire, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Bruneta a arătat senzaţional la nunta lui Connect-R cu Misha. Deşi a început să i se contureze burtica de gravidă, consoarta lui Pepe a îmbrăcat o rochie extrem de sexy, mulată, în care a făcut senzaţie, fiind admirată de toţi nuntaşii.

„Raluca este în continuare la fel de activă. Se simte foarte bine, nu s-a plâns de absolut nimic la petrecere. A dansat şi a socialiyat cu toată lumea. Spre dimineaşă a renunţat la pantofii cu toc, deoarece o dureau foarte tare picioarele, după o zi obositoare în care nu a stat o clipă”, ne-au povestit surse din anturajul cuplului.     

Raluca, în vârstă de 22 de ani, ar urma să aducă pe lume bebeluşul în primăvara anului viitor, ceea ce înseamnă că este foarte posibil ca bruneta să fii conceput copilul chiar în noaptea nunţii. Pepe şi Raluca au făcut cununia religioasă la data de 20 iulie, urmată de o petrecere care a durat ca-n poveşti, trei zile şi trei nopţi. La nuntă, cântăreţul a purtat un costum de 5.000 de euro, iar mireasa o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 de euro.

blank