Showbiz, Stiri

Ce a făcut-o să plângă pe cea mai frumoasă femeie din România?!

Laura Cosoi a vărsat lacrimi amare la o oră de maximă audienţă!

cosoi-1_eeb3af7976

Testul sub presiune din cadrul concursului „MasterChef, proba celebrităţii”, la care a fost supusă Laura Cosoi i-a pus capac blondinei, care, din cauza emoţiilor a început să plângă în hohote, la TV.

cosoi-3_6713e36b1c

Ediţia de marţi a emisiunii „MasterChef, proba celebrităţi” a fost una încărcată cu multă tensiune, lucru care i-a pus capac Laurei Cosoi. În timpul probei în care a trebuit să le gătească muncitorilor din satul Peştera, vedeta a făcut parte din echipa roşie, condusă de Şerban Copoţ. Dacă mâncarea şi desertul gătite de „Hienă” şi coechipierii săi au fost foarte apreciate de cei trei juraţi, sătenii au votat cu echipa albastră, lucru care i-a nemulţumit pe cei dintâi, mai ales că au trebuit să dea testul sub presiune.

cosoi-2_7c0f027cfb

Toate acestea s-au adunat, iar unii dintre concurenţi au cedat nervos. Printre ei şi Laura Cosoi. După ce i-a dat gata pe Sorin, Florin şi Cătălin cu desertul ei cu chili şi după ce a aflat că nu părăseşte competiţia, Laura a izbucnit în lacrimi, de emoţie, dar şi din cauza tensiunii care se acumulase până atunci.

 

 

blank