Showbiz, Stiri

Ce a facut o brigada de iubite de fotbalisti la locul de joaca in Herastrau ca sa dea bine pe Facebook

Diana Guresoaie nu are nici cea mai mica problema cu ocupatul timpului liber. Fie ca iese in club cu barbati, fie prin vacante,fie in prarc cu fetele, “stramba lui Dodel” reuseste mereu sa se distreze de minune, dar si sa iasa in evidenta.

Dupa ce a fost fotografiata de atatea ori in compania barbatilor, Diana Guresoaie a decis ca este vremea sa se dedice si prietenelor sale. Zilel trecute, satena a profitat de vremea frumoasa si si-a scos prietenele la plimbare.

“With my b….” (n.r. Cu c…e mele)
Zilele trecute, paparazii a intalnit-o pe Diana Guresoaie intr-un parc din Capitala. Tanara nu era singura si nici in compania unui barbat, asa cum probabil multi s-ar fi asteptat, ci alaturi de prietenele ei.

Diana si cele trei fete, Alexandra, Bianca si Suzana s-au distrat de minune, iar bruneta a simtit nevoia sa impartaseasca momentul; cu prietenii sai virtuali. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, “strambei lui Dodel” a postat o fotografie, la care a si avut un comentariu mai mult sau mai putin haios: “With my b…h”( n.r:cu panaramele mele).

Si-a aratat lenjeria intima
Diana nu a decis sa iasa in parc pentru a lua o gura de aer proaspat sau pentru a face miscare, ci pentru a-si face poze. Nici nu a ajuns bine la plimbare. ca Guresoaie a fugit catre prima banca pentru a face poze. Fara sa tina cont ca este lume in jur, dar mai ales fara sa se gandeasca o clipa ca poarta o rochie extrem de scurta, Diana a facut o miscare brusca, ce i-a lasat la vedere lenjeria intima. Desi una dintre prietene a avertizat-o ca i s-a ridicat rochia, pe satena nu o interesa decat ca pozele sa ii iasa impecabil.

Au plecat toate patru pe bicicleta
Intr-un final, satule de atatea poze, cele patru au inchiriat o bicicleta dubla si au inceput sa se plimbe prin parc. Vazandu-le singure, mai multi reprezentati ai sexului masculin au incercat sa intre in vorba cu ele, insa fara niciun rezultat. Guresoaie si prietenele ei nici nu au vrut sa auda de barbati. Singurul care s-a bucurat de atentia fetelor a fost cel care facut o fotografie de grup.