Showbiz, Stiri

Ce a facut Monica la nunta cu Irinel si de ce au ajuns angajatii sa o vorbeasca de rau

La scurt timp dupa casatoria cu miliardarul Irinel Columbeanu, Monica Gabor si-a capatat porecla de „Scorpia de la Izvonari”. Cum s-a transformat o fata inocenta intr-o adevarata scorpie? Noi am aflat si va povestim pas cu pas etapele ei.

61565168

In 2005, Irinel Columbeanu s-a indragostit iremediabil de Monica Gabor, in varsta de 18 ani la vremea aceea, iar un an mai tarziu superba satena i-a devenit sotie. Diferenta uriasa de varsta, de aproape 30 de ani, nu a fost vazuta de nimeni cu ochi buni, iar apropatii tinerei puteau baga mana-n foc ca la mijloc este ceva putred si nicdecum iubire. Incet-incet, atinsa de tot felul de rautati, Monica a devenit intr-adevar o alta persoana, o femeie destul de rea, in cele din urma primind si porecla de „Scorpia de la Izvorani”.

„Monica le-a explicat tuturor ca este indragostita sincer de Irinel, iar el de ea. Era mica, abia facuse 18 ani, s-a indragostit si aia a fost. Cei din jurul ei au dezabrobat din start relatia cu miliardarul, considerand ca nu trebuie sa se casatoreasca cu un barbat mai in varsta ca ea, desi pe vremea aia Irinel avea 47 de ani, era tanar. A fost dezamagita de apropiatii ei si incet incet s-a inrait, iar fetita inocenta s-a transformat intr-o femeie destul de rautacioasa. Asa si-a capatat porecla de „Scorpia de la Izvorani”. Era destul de severa cu angajatii, tocmai pentru ca se saturase sa fie judecata ca s-a maritat cu Irinel, ea il iubea sincer”, a declarat, pentru CANCAN.ro, o sursa apropiata miliardarului de la Izvorani.

In 2006, Monica si Irinel si-au unit destinele si au organizat o petrecere de zile mari, chiar la casa de la Snagov a miliardarului. Din partea Monicai a venit doar regretata ei mama, Veronica Bulai, caci de restul nici n-a vrut sa auda: „Pana in ultima zi, Irinel a lasat trei mese rezervate pentru familia si prietenele Monicai. Aceasta nu a vrut, insa, sa invite pe nimeni, doar pe mama ei, singura care nu s-a opus relatiei cu Irinel. Colegele si prietenele, chiar si surorile, le-a taiat de pe lista de invitati, caci au judecat-o atunci cand le-a spus ca este iubita lui Columbeanu”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

blank