Showbiz, Stiri

Ce a facut Loredana, imediat dupa ce a coborat din avionul in care Razvan si Dani au facut scandal

61544418

A trait clipe neplacute in avion, dupa ce Razvan si Dani au facut un scandal monstru in aeronava care ii aducea de la Baia Mare, dar asta nu a speriat-o. La cateva minute dupa ce a aterizat la Bucuresti, Loredana a zburat din nou.

61575987

Sambata aceasta, Loredana a fost implicata fara voia ei intr-un scandal de proportii. Vedeta se afla in avion, alaturi de Razvan Simion si Dani Otil si se intorcea de la Baia Mare, cand cele doua vedete Antena 1 au declansat un adevarat scandal.

61575988

Artista a fost cea care a intervenit atunci cand comandantul aeronavei a vrut sa aterizeze de urgenta la Sibiu, rugandu-l sa continue cursa pana la Bucuresti. Conform martorilor, cantareata ar fi motivat ca nu poate pierde atata timp, intrucat are stabilite anumite contracte. Si, se pare ca asa a si fost.

61575989

Desi a trecut prin clipe neplacute la altitudine, asta nu a speriat-o deloc pe Lori. La doar cateva minute dupa ce a aterizat la Bucuresti, vedeta s-a imbarcat intr-un alt avion, avand de data aceasta ca destinatie Iasiul. Artista a ajuns in orasul lui Eminescu in jurul orei 21 si a tinut sa isi linisteasca fanii, anuntandu-i ca este bine.