Showbiz, Stiri

Ce i-a facut Catalin Maruta lui Mihai Albu

De Halloween, toata lumea se distreaza costumandu-se cat mai ingenios cu putinta. Anul acesta, Mihai Albu ar putea primi titlul pentru „cea mai surprizantoare vedeta”. Costumul ales de Maruta a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

61310915

Toata lumea il cunoaste pe Mihai Albu, dar nimeni nu s-a asteptat sa il vada asa vreodata. De Halloween, cunoscutul designer a acceptat sa intre in pielea unui personaj celebru, initiativa apartinandu-i lui Catalin Maruta.

Prezentatorul TV si-a strans toti prietenii din „Clubul Taticilor” si a mers impreuna cu acestia la un centru de plasament, pentru a face o bucurie copiilor de acolo. Pentru acest moment, Albu a imbracat costumul lui Superman, fiind foarte greu de recunoscut.

61591011

Acesta si-a pus si o peruca neagra, cu parul mediu, lasand pe toata lumea cu gura cascata. „E transplat. Ma gandeam de mult”, a spus Albu, razand.

De-a lungul vremii, Mihai Albu a fost remarcat de revistele internationale de fashion, fiind primul si singurul roman care a aparut in celebra Vogue. Unele dintre publicatii chiar i-au recomandat Victorie Beckham sa incerce creatiile designerului roman, datorita tocurilor foarte inalte.

blank