Showbiz, Stiri

Ce făceau “foştii” în timpul nunţii Biancăi cu Victor Slav?!

Cristea şi-a cumpărat hârtie igienică, iar Anda Adam se pregătea de un concert

anda_59931500

 In vreme ce doamna si domnul Slav traiau emotiile cununii religioase in fata lui Dumnezeu, fostii parteneri ai lui Victor si, respectiv, Biancai reactionau diferit la provocarea unei zile foarte grele.

Adrian Cristea a plecat tocmai din Titan si a condus 12 kilometri pana in Aviatiei ca sa isi cumpere hartie igienica. Alegerea Printului de a traversa Bucurestiul ca sa isi cumpere hartie igienica a fost cel putin ciudata. Nu s-a uitat la televizor, probabil, pentru ca era la volan exact cand peste tot apareau imagini cu Bianca mireasa.

Spre deosebire de fostul iubit al roscatei, Anda Adam a avut o zi plina, dar se pare ca si-a facut timp ca sa vada exact cele ce se transmiteau la ora cununiei religioase.

Dupa un concert la Tulcea, cantareata a revenit in Bucuresti acasa, dupa-amiaza. A stat mai bine de doua ore in apartamentul ei, exact la ora la care se desfasurau evenimentele. Cel mai probabil nu a putut sa se abtina si s-a uitat putin la stirile despre nunta lui Victor Slav.

61389673_43853900

Chiar daca ploua mocaneste, blonda s-a tinut de promisiunile si angajamentele anterioare si a plecat dupa ora 19 spre Puchenii Mari, o comuna aflata la 30 de kilometri de Bucuresti, unde trebuia sa cante la Festivalul Toamnei.

Soferul a venit si a luat-o de acasa, iar Anda, bine imbracata si incercand sa zambeasca, a urcat pe scena, exact ca o adevarata profesionista, desi nimeni nu stie ce era, de fapt, in sufletul ei. Inainte de recital a avut grija sa isi puna in masina lentilele de contact, pe care nu le-a purtat toata ziua, semn ca au incomodat-o, poate din cauza ca a plans.

Dupa recital, cantareata a urcat preocupata si melancolica in masina si a revenit acasa, condusa de sofer si de dansatori. Din pacate, a urcat singurica in apartament. (I.G.)