Actualitate

Ce făcea Tăriceanu în timp ce la TV i se prezicea că va fi arestat

Gelu Vişan, unul dintre liderii PMP, susţine că preşedintele Senatului ar urma să fie arestat, până la jumătatea lui septembrie, într-un dosar bazat pe denunţuri mai vechi.
 tariceanu
În timp ce i se făceau preziceri la TV, Tăriceanu a fost fotografiat de paparazzi de la Cancan, în statiunea Mamaia, în drum spre un restaurant cu specific pescăresc. Alături îi sunt soţia şi doi dintre băieţii săi. Preşedintele Senatului apare îmbrăcat lejer, într-o cămaşă şi pantaloni scurţi. Poartă ochelari de soare şi pare să meargă normal, în ciuda operaţiei de monturi suferită acum câteva săptămâni.
 
Dezvăluirea șocantă potrivit careia presedintele Senatului va fi in curand arestat a fost facuta recent de unul dintre liderii PMP, Gelu Vișan care a si explicat motivele pentru care se pregătește aceasta  mișcare uluitoare pe scena politică, totul cu ajutorul DNA. Conform spuselor lui Vișan, arestarea lui Tăriceanu va fi efectuată pentru ca Victor Pontasă fie înlăturat din fruntea Guvernului. 
 
”Călin Popescu Tăriceanu va fi arestat. DNA pregătește arestarea lui Tăriceanu. Asta se va întâmpla peste maximum 3 săptămâni. Se pregătește o lovitură extrem de dură la adresa democrației. I se face un dosar pentru a-l scoate de la guvernare.”, a spus Vișan la România TV.
blank