Showbiz

Ce făcea Nicoleta Luciu în pauzele de filmare. Colegii de breaslă erau disperați

După despărțirea de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes formidabil pe plan profesional. Aceasta a jucat în mai multe telenovele și s-a făcut cunoscută în toată țara, dar puțini știu ce făcea în spatele camerelor de filmat.

Nicoleta Luciu a jucat în mai multe telenovele românești, dar puțini știu ce făcea aceasta în spatele camerelor de filmat. Colegul său din „Inima de țigan”, Denis Ștefan a declarat că fosta iubită a lui Dinu Maxer îl enerva teribil.

„Inimă de țigan” este o telenovelă care a debutat pe micile ecrane în octombrie 2007 și s-a terminat în iunie 2008. În centrul acțiunii era plasată povestea de iubire dintre Medalion Codruț, jucat de Denis Ștefan și Irina Dumbravă, interpretată de Andreea Ibacka. Cu toate astea, ei au trecut prin mai multe momente dificile din cauza Rozei Potcovaru, interpretată Nicoleta Luciu.

Ce făcea Nicoleta Luciu la filmări

Denis Ștefan a recunoscut că era fermecat de frumusețea Nicoletei Luciu, dar că era foarte greu de lucrat cu ea. Actorul a mai declarat că aceasta îl tachina cu fiecare ocazie înainte de filmări și că își pierdea răbdarea.

„Tot timpul mă boscorodea Nicoleta. Mă enerva înainte de a face o scenă. Îmi zicea câte ceva să mă enerveze, să mă tachineze. Îmi zicea că a văzut că sunt mai bun actor când sunt nervos. Când aveam de jucat cu ea, eu aveam să fiu siderat de ce face țiganca aia. E adevărat, a prins ea că dacă mă enervează puțin înaintea scenei, o să iasă mai bine scena, o să fie mai mult zvâc așa.

Nicoleta Luciu

De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta. Am mai făcut o emisiune cu ea, în urmă cu câțiva ani, deocamdată s-a retras din lumea asta, dar niciodată nu e timpul pierdut. Nicoleta are un nume, e la fel de frumoasă și poate să revină oricând, dacă e interesată să o facă”, a mărturisit Denis Ștefan, potrivit Cancan.

„Inimă de țigan” a fost prima telenovelă în care a jucat Nicoleta Luciu după despărțirea de Dinu Maxer. Ea fusese căutată și pentru alte proiecte, dar artistul era foarte gelos.

blank