Showbiz

Ce făcea Monica Bârlădeanu în timp ce Bobby Păunescu se însura

În timp ce Bobby Păunescu (40 de ani) punea la punct ultimele detalii ale cununiei civile cu Alice Peneacă (23 de ani), Monica Bârlădeanu, fosta iubită, se învârtea prin Bucureşti şi fuma agitată la volanul maşinii.S-au iubit opt ani şi părea că au o relaţie sentimentală perfectă, dublată de o colaborare excelentă pe plan profesionat. Bobby Păunescu şi Monica Bârlădeanu (36 de ani) au format unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc.monica_01_2

Ca din senin, lucrurile s-au precipitat si de “marea fericire” aparenta s-a ales praful: cei doi s-au despărţit, el şi-a făcut o iubită nouă, iar sâmbătă (18 iulie) a luat-o de nevastă.Cununia civilă s-a desfăşurat la Buftea şi a fost urmată de o petrecere elegantă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană.Pentru fosta iubită a regizorului, ziua a fost cu totul diferită. Monica Bârlădeanu a avut de rezolvat treburi prin oraș și nu a părut deloc fericită. Cine ştie, poate că nu i-a picat bine știind că omul cu care şi-a împărţit viaţa timp de opt ani se însoară cu altă femeie după doar un an şi jumătate de relaţie! Actriţa a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la volanul maşinii. A făcut câteva drumuri prin centrul Capitalei şi a fumat continuu. În cele din urmă, s-a oprit undeva în spatele Sălii Palatului, unde a parcat, a dat o mică „atenţie” bărbatului care supraveghea zona şi a coborât luându-şi cu ea bagajele.

Fără să piardă timpul, a intrat într-o clădire.La câţiva kilometri de Bucureşti, în nord, pregătirile pentru cununia lui Bobby Păunescu şi a lui Alice Peneacă erau în toi. Spre seara, Monica Barladeanu a mers la petrecerea aniversara a bunei sale prietene, Andreea Raicu, si ea nemaritata si care tocmai a implinit 38 de ani. Dupa o perioada in care a locuit in Statele Unite, tocmai in anii de relatie cu Bobby Paunescu, Monica a revenit in Romania. Ea va implini 37 de ani pe 14 decembrie anul acesta.