Nu o să-ţi vină să crezi ce gusturi comune au!

 Nicu_Covaci

De 1 Mai, Ziua Muncii, paradoxal, toată lumea lasă munca deoparte şi petrece. De la această regulă nu s-a abătut nici vedetele. Unele chiar au reuşit să aibă parte de momente memorabile pe ritmuri… elene.

giulia anghelescu

Nicu Covaci, dar şi cântăreaţa Giulia şi soţul său, Vlad Huidu, au fost surprinşi, joi seară, într-un restaurant din staţiunea Mamaia, plini de voie bună şi cu chef de distracţie.

Giulia (1)

Aceştia au petrecut la mese alăturate, fiecare cu grupul său de prieteni, iar trupa invitată special de la Salonic pentru a încânta auzul celor prezenţi, a reprezentat ingredientul special pentru o seară perfectă. Încă un lucru interesant este faptul că restaurantul de pe malul lacului Siutghiol aparţine lui Stelu Enache, cunoscut ca fiind colaborator muzical al lui Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Covaci-Lipan)

Deşi acesta nu mai cântă cu Nicu Covaci, se pare că cei doi au rămas în relaţii bune. La finalul serii, Nicu Covaci s-a retras într-un separeu, unde a cântat la chitară pentru apropiaţi, hituri din repertoriul trupei Phoenix.

 

 

Citeste si...
Marcel Toader este topit după iubita lui