Silviu Prigoană
Showbiz

Ce face Silviu Prigoană pentru a-și menține căsnicia cu actuala soție, după cinci divorțuri: „Decât să trăiești o viață întreagă în compromisuri, mai bine te desparți. E foarte greu să…”

Ce face Silviu Prigoană pentru a-și menține căsnicia cu actuala soție, după cinci divorțuri. Silviu Prigoană, om de afaceri de succes, se află acum la a treia căsnicie. Afaceristul a fost căsătorit de cinci ori cu Adriana Bahmuțeanu, însă relația lor s-a sfârșit în divorț și scandaluri. Acum, Prigoană este căsătorit cu Mihaela, din 2016, iar afaceristul pare să fi găsit cheia unei vieți tihnite în doi.

Silviu Prigoană, 60 de ani, este un bărbat împlinit, ce are patru copii, Silviu și Maximus din relația cu prima soție, Viorica, și doi băieți mai mici, Eduard și Honorius, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Dacă mariajul cu Viorica s-a sfârșit tragic, viața ei find curmată timpuriu de boală gravă, cu Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit și a divorța de cinci ori. În prezent, Silviu Prigoană este fericit alături de cea de-a treia soție, Mihaela, și consideră că într-o căsnicie este nevoie ca ambii parteneri să facă compromisuri.

Silviu Prigoană

Ce face Silviu Prigoană pentru a-și menține căsnicia cu actuala soție, după cinci divorțuri

Invitat la „Podcast Nefiltrat’, Silviu Prigoană a vorbit deschis experiențele sale de viață și a spus ce a învățat despre relațiile de cuplu și căsnicie, după ce și-a găsit liniștea alături de actuala soție, Mihaela.

„O căsnicie este un lung șir de compromisuri. În prima fază faci la compromisuri cât cuprinde, și tu, și partenerul. La un moment dat începi să pui piciorul în prag și nu mai faci compromisuri. Atunci se duce naiba, pentru că și ea pune piciorul în prag. Decât să trăiești o viață întreagă în compromisuri, mai bine te desparți. În niciun caz copiii nu trebuie să sufere și dacă e familie cu copii și nu se mai înțeleg, să se despartă instantaneu. Copilul nu are voie să vadă ceartă, nu are voie să vadă bătăi, jigniri. Copilul trebuie ferit’, a spus Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană: „Nu e bine să stai cu mama, cu tata sau cu bunica în casă”

Citește și  Ce au facut Oana Roman si sotul ei, dupa petrecerea surpriza de ziua lui Marius!

Omul de afaceri este tatăl a patru copii, doi din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu și alți doi mai mari din căsnicia anterioară. Silviu Prigoană îi sfătuiește pe tinerii care se află la început de drum și vor să își întemeieze o familie să stea singuri cu partenerul de viață.

„E foarte greu să ții o familie unită. Și eu am făcut o greșeală la un moment dat. Când am făcut casa era o mansardă în care am făcut și pentru copii niște dormitoare. Nu am greșit că le-am făcut, dar copiii mei cei mari nu au locuit niciodată în dormitoarele alea. Ei s-au căsătorit, s-au mutat la casa lor că așa se întâmplă. Copiii, în momentul în care se căsătoresc, chiar înainte de căsătorie, să se mute separat. Nu e bine să stai cu mama, cu tata sau cu bunica în casă. Nu frate. Te-ai mutat acolo în chirie, te-ai dus, pa. Și nu după nuntă, înainte, cu un an înainte, te-ai mutat și la revedere’, a spus Silviu Prigoană

blank