Showbiz, Stiri

Ce face DJ Wanda de are o siluetă perfectă!

„Oriunde merg fac sport!”

DJ-Wanda-sport

DJ Wanda este renumita pentru silueta ei impecabilă si pentru picioarele sale, considerate de multi, perfecte. Tonusul sau este rezultatul miscarii la sala sau in aer liber, DJ-ita facand sport indiferent ca se afla acasa, in Romania, sau in deplasari in strainatate.

DJ-Wanda-antrenor-personal-1

DJ Wanda are, la 37 de ani, o silueta de invidiat. Nu are pic de celulita, iar picioarele ei sunt considerate de multi drept unele din cele mai frumoase din showbiz-ul romanesc.

Ei bine, totul se datoreaza atentiei pe care o acorda regimului alimentar, odihnei, dar, mai presus de toate, sportului pe care il face indiferent ca se afla acasa, in Romania, sau in orice deplasare in strainatate.

Dj-Wanda-Splash

“Oriunde merg fac sport. Nu conteaza ca e vara, ca e soare, ca e ninsoare, oriunde merg fac sport. Pentru ca pana la urma, daca la mancare se rezolva, o a doua locuinta a mea este si la hotel si atunci exista room-service, se pregateste imediat totul, la sport nu merge. Dieta combinata cu sport si cu odihna cred ca este cel mai bun rezultat”, a explicat DJ Wanda.

blank