Showbiz, Stiri

Ce face Consuelo Mutu pentru a aduce un ban în casă?!

Consuelo, soţia fotbalistului, încearcă să mărească bugetul familiei

66410_449923111728288_2038545046_n_10704200

După afacerile cu haine vândute în Republica Dominicană, Consuelo s-a asociat cu Maite Make-up Company şi a acceptat să fie imaginea companiei. Produsele, o linie de beauty si produse cosmetice de top, se vor vinde pe piaţa din America, dar şi în România.

Atrăgătoarea soţie a lui Adrian Mutu a acceptat colaborarea după ce a realizat că este vorba de o linie feminină şi elegantă de produse cosmetice. Brandul va include o linie completă de highend minerale și o formulă de produse cosmetice regulate.

Consuelo

Consuelo by Maite Makeup Company vor ajunge în România la sfârşitul anului 2013. Sunt oferite formule pentru piele sensibilă, iar pentru nivelul ridicat de pigmentare al produselor promite rezultate îndrăzneţe, moderne şi proaspete.

Odată cu acest proiect, Consuelo va împărtăşi astfel un pic din stilul său de viaţă şi va dezvălui câteva dintre secretele ei de frumuseţe. Ea foloseşte aceste produse cosmetice high-end, care se vor găsi pe piaţă spre sfârşitul acestui an la preţuri accesibile şi în România.

Reckless ad WEB

Soţului ei, Adrian Mutu, nu-i displace deloc să-şi sărute exotica soţie chiar şi atunci când şi-a aplicat pe buze rujul roşu ca focul, beneficiind astfel şi el de vitaminele A, E şi untul de Shea din compoziţia acestora! O fi şi asta un fel de perversiune a fotbalistului?! (I.G.)