Se pare că a plecat la vânătoare, în căutarea unui alt bărbat…

   Bianca1

In urma cu doua zile, Bianca Dragusanu a plecat in mare secret din tara. Destinatia aleasa de roscata a fost America! Fosta doamna Slav a aterizat pe “taramul fagaduintei”, iar calatoria sa pare sa fie remediul ideal pentru a uita de perioada urata pe care a traversat-o si de cei doi barbati care au facut-o sa sufere, Adrian Cristea si Victor Slav.

Bianca

Bianca s-a instalat in casa cantaretei JJ, stabilita acolo. Vedeta va avea parte de o vacanta pe termen nelimitat, caci nu si-a luat decat bilet dus, departe de barbatii care i-au dat viata peste cap in ultimul an! De altfel Bianca le-ar fi marturist prietenelor ei inainte de a pleca din tara ca viata ei nu se limiteaza la Cristea si Slav: ” O viata am si nu se limiteaza la doi barbati!”, a spus aceasta conform presei mondene.

Prima dovada ca Bianca a plecat in America pentru a uita de toate necazurile si grijile, dar mai ales de povestile de iubire in care a fost implicata a aparut pe contul sau de Facebook.

Fosta doamna Slav a postat cateva poze cu ea la Miami. Acestea sunt facute fix in prima dimineata petrecuta de ea pe taram american, pe un balcon, la etajul 32, iar Bianca pare mai relaxata si mai calma ca niciodata!