Showbiz, Stiri

Ce face Anca Ţurcaşiu de când a renunţat la muzică

Andreea Marin a sfătuit-o să se reorienteze în direcţia unui mai vechi vis

anca-turcasiu-design-interior

Anca Turcasiu a renuntat la muzica, satula sa mai lupte cu preconceptiile si cu jocurile de culise din Romania si este pregatita sa isi castige existenta intr-un nou domeniu. In paralel cu cariera de actrita de teatru, vedeta s-a specializat invatand o noua meserie.

Anca Turcasiu s-a plans recent ca este din ce in ce mai greu sa tina pasul cu noua generatie in industria muzicii si, prin urmare, ca este satula sa mai lupte pentru a-si vedea munca apreciata.

anca-turcasiu-teatru

Prin urmare, s-a reorientat in cariera. Pana acum prioritatea era teatrul, vedeta fiind distribuita in mai multe piese apreciate. Insa, in curand va profesa intr-un nou domeniu.

La recomandarea Andreei Marin, Anca a urmat cursuri de design interior, iar saptamana viitoare va primi si atestatul care ii va permite sa profeseze si sa castige bani din noua ei profesie.

anca-turcasiu-4

“Mai am 10 zile si devin decorator de interioare cu acte in regula. Sunt foarte fericita ca mi-am implinit acest vis. Se vede?”, si-a anuntat ea prietenii pe Facebook. Noua profesie a fost recomandata de Andreea Marin. “Reorientarea profesionala de datoreaza in parte Andreei Marin, care mi-a facut cadou un astfel de curs cand am fost invitata la emisiunea “Pretuieste Viata”.

Dintotdeauna mi-am dorit sa fac acest lucru si m-am decis acum sa nu mai astept ”, a marturisit Anca.