Antonia
Showbiz

Ce fac Antonia și Alex Velea seara, după ce adorm copiii: „Mă duc, mă pun pe canapea și…”

Ce fac Antonia și Alex Velea seara, după ce adorm copiii. Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Artista a fost invitată la podacstul Giuliei Anghelescu, unde a spus cum se relaxează alături de Alex Velea, după ce se culcă cei trei copii ai lor, micuța Maya gemenii Dominik și Achim.

Ce obicei neașteptat au Antonia și Alex Velea, seara, după ce adorm copiii. Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au trecut, împreună, peste multe cumpene. În prezent formează o adevărată familie alături de gemenii lor, Dominik și Achim, și fiica Antoniei, Maya, din mariajul anterior. Invitată la podcastul „BADASSMOM’, moderat de Giulia Anghelescu, artista a vorbit despre copilăria sa și despre mutarea în SUA, dar a spus și ce obicei neobișnuit are ea și Alex Velea după ce adorm copiii.

Antonia

Ce obicei neașteptat au Antonia și Alex Velea, seara, după ce adorm copiii

În cadrul podcastului „BADASSMOM’, moderat de Giulia Anghelescu, Antonia a fost întrebată ce face cu iubitul ei, Alex Velea, după ce Achim, Dominic și Maya se pun la somn.

Deși mulți se așteptau ca Antonia să ofere detalii despre momentele intime cu Velea, se pare că artista preferă să mănânce ceva dulce și să joace jocuri pe consolă.

„Uneori mă duc la frigider și mănânc. Depinde, încerc să nu mănânc prostii. Să avem limite, știi? Și mă duc să mănânc ceva dulce sau…

Mă duc, mă pun pe canapea cu Alexandru. Jucăm Injustice și Mortal Kombat. Iese sânge, craniu, totul (n. red.: explică niște scene de la Mortal Kombat)’, a dezvăluit Antonia.

Cine sunt nașii cuplului Antonia – Alex Velea și cum vor să organizeze nunta

Antonia și Alex Velea se căsătoresc anul viitor, deși le-ar fi plăcut să organizeze nunta în această toamnă. Nașii celor doi vor fi Lucian și Bianca de la Global Records, prieteni apropiați ai lor. Artistul a mai precizat că evenimentul va fi unul restrâns, doar în compania părinților și a câtova prieteni, căci vor să fie relaxați și să se bucure din plin de cea mai frumoasă zi din viața lor.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată’, a spus Alex Velea, la Xtra Night Show.

blank