International, Stiri

Ce eroare! Unul dintre cei mai cunoscuţi „îngeraşi” de la Victoria’s Secret a făcut o greşeală de neimaginat!

Alessandra Ambrosio şi-a arătat cele mai mari defecte, pe care nu le vezi când defilează pe podium

 Alessandra-Ambrosio

Alessandra Ambrosio, cotată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, s-a cam lovit singură cu stângul în dreptul! Mereu reuşeşte să fie în centrul atentiei ori de cate ori isi face aparitia in public sau la un eveniment monden. De aceasta data, vedeta a surprins din nou, dar într-un mod cu totul neplăcut.

 Alessandra Ambrosio, unul dintre cei mai apreciati si admirati ingerasi Victoria’s Secret, s-a laudat intotdeauna cu un corp de invidiat, iar in momentul in care isi face aparitia pe podiumul de moda al celor mai extravagante show-uri de acest gen, reuseste sa atraga toate privirile celor din jurul ei.

Desi aparitiile vedetei au fost mereu unele dintre preferatele publicului, Alessandra Ambrosio a fost surprinsa recent pe picior gresit, iar imaginile imortalizate de fotografii care sunt mereu pe urmele ei au reusit sa dea in vileag adevarul despre corpul unuia dintre cel mai bine platite fotomodele.

 Vedeta a fost fotografiata recent in momentul in care a parasit sala de sport, unde se pare ca merge frecvent pentru a-si intretine formele invidiate de femeile din toata lumea.

 Imbracat intr-o tinuta sport, compusa din pantaloni scurti, tricou si adidasi, ingerasul Victoria’s Secret si-a aratat picioarele in toata splendoarea lor, insa de aceasta data formele nu i-au mai fost admirate in aceeasi masura, intrucat celulita şi umflăturile de pe picioare au fost mai mult decât evidente. În plus, pilozitatea pe braţe şi pe picioare este excesivă.

Voi ce credeţi, cum ar trebui să iasă pe stradă o femeie care a dobândit statutul de cel mai frumos model Victoria’s Secret?!

 

 

blank