Irina și Răzvan
Showbiz

Ce diferență mare de vârstă există între Irina și Răzvan Fodor: „Al meu, săracul, și-a luat nevastă tânără că s-a gândit…” / Ea este mult mai mică decât el

Ce diferență mare de vârstă există între Irina și Răzvan Fodor. De-a lungul anilor, Răzvan și Irina Fodor au devenit foarte cunoscuți prin prisma meseriilor pe care le au în televiziune. De asemenea, formează unul dintre cele mai frumoase și autohtone cupluri din showbiz-ul românesc, însă cu toate acestea, nu sunt mulți cei care știu câți ani diferență sunt, de fapt, între ei!

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în anul 2010, moment în care au devenit oficial soț și soție. Au aproape 14 ani de căsnicie, însă mult mai mulți de când s-au cunoscut pentru prima dată. El era deja un bărbat în toată firea atunci când a întâlnit-o, iar ea încă studentă pe băncile facultății. Chair și așa, povestea lor de dragoste este una unică și foarte frumoasă!

Irina și Răzvan

Ce diferență mare de vârstă există între Irina și Răzvan Fodor

Răzvan și Irina Fodor au vorbit de multe ori despre începutul relației lor, cât și despre frumoasa căsnicie pe care o au de mai bine de 13 ani, însă puțini știu faptul că el are vârsta de 48 de ani, iar ea doar 35. Ei bine, la un simplu calcul oricine își poate da seama că este o diferență de vârstă de 13 ani, însă se pare că relația dintre cei doi nu a avut de suferit din cauza acestui aspect.

Ba mai mult, ori de câte ori au ocazia își exprimă dragostea în fața tuturor, fiind un gest reciproc de cele mai multe ori. De asemenea, nu ezită să facă glume pe seama diferenței de vârstă dintre ei.

‘Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva.Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: „Te rog să nu uiți să …„’, spunea Irina Fodor în urmă cu mai mult timp.

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună o fetiță

În anul 2010 au decis să se căsătorească, astfel că nu după mult timp de la acest pas important din viața lor, s-a născut o minunăție de fetiță, Diana, care azi le aduce zâmbetul pe buze. A devenit mamă la vârsta de 22 de ani, însă îndrăgita prezentatoare TV și-a intrat foarte repede în acest rol, la fel și soțul ei, care aștepta cu nerăbdare să fie tată. Și-au implicat amândoi în creșterea fiicei lor, așa cum fac și acum, însă cu toate acestea nu au uitat de ei și au menținut fiorii iubirii.

„Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!, a scris Răzvan Fodor în mediul online, atunci când au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Totodată, și Irina Fodor obișnuiește să îi demonstreze dragostea ori de câte ori are ocazia, prin lucruri mici și cuvinte care înseamnă, de fapt, foarte mult.

„Puștiule, te-am sunat și azi-dimineață, la prima oră, dar parcă nu-mi ajunge, așa că îți mai zic și aici: La mulți ani fericiți, împliniți, sănătoși! Te iubesc de la capătul lumii și de mii de ori înapoi!!! În orice emisferă ne-am fi întâlnit, tot suflete-pereche am fi fost! PS: Dacă nu te-aș fi cunoscut până acum și te-aș vedea pe stradă azi, mi s-ar pune iar pata pe tine, atât să știi!’, a scris Irina Fodor pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu ea și cu actorul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank