Liviu Vârciu
Showbiz

Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin: „Important e să ne validăm noi ca familie. Nu pot spune că a fost foarte greu”

Liviu Vârciu și Anda Călin se iubesc de 7 ani și au împreună doi copii. Vorbesc de multă vreme despre nunta lor, însă nu au făcut un anunț concret, mai ales că se consideră deja o familie. Iubita prezentatorul TV a dat de înțeles că evenimentul s-ar putea desfășura spontan, departe de presă și fără tam-tam. Iată ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și Anda Călin!

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut într-un restaurant, în urmă cu ceva ani. La prima întâlnire, prezentatorul TV i-a spus frumoasei șatene că-i va deveni soție, înainte ca macăr s-o întrebe cum o cheamă. Relația lor a trecut prin perioade mai dificile, pe fondul geloziei excesive a artistului, și au fost despărțiți timp de un. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii – Anastasia (2017) și Liviu Matei (2020). Prezentatorul TV mai are o fiică, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu.

 

Liviu Vârciu

Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin

Diferența de vârstă dintre Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, este de de 9 ani. Prezentatorul TV are 42 de ani, iar ea 33.

„Da, ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?’. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el’. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea’, a povestit iubita prezentatorului pentru Click!.

Detalii despre nunta Andei Călin și a lui Liviu Vârciu

Până în acest moment, Anda Călin și Liviu Vârciu nu au comunicat o dată când vor face nunta. Iubita prezentatorului TV spune că evenimentul se va desfășura în maximă discreție și cu o listă restrânsă de invitați.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții.

Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață’, a spus Anda Călin pentru spynews.ro.

Anda Călin Și Liviu Vârciu au sărbătorit 7 ani de relație

Citește și  Ce mari s-au făcut copiii lui Ionuț Iftimoaie. Campionul K1, în lacrimi la “Aici eu sunt vedeta”

La sfârșitul lunii august, Anda Călin și Liviu Vârciu au împlinit 7 ani de când formează un cuplu. Prezentatorul TV i-a făcut o urare romantică iubitei lui, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Astăzi se împlinesc 7 ani de când îmi suportă figurile și nervii. Mulțumesc iubita mea! TE IUBESC’, a scris prezentatorul TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook & Instagram

blank