International, Stiri

Ce desert afrodisiac ştie Eva Longoria

Recomandările culinare a celei mai sexy femei de la Hollywood

longoria-1

Chiar dacă pare o scenă desprinsă dintr-un film, ”nevasta disperată” Eva Longoria găteşte! Chiar foarte bine, mai ales că actriţa şi-a deschis două restaurante şi şi-a lansat şi o carte cu reţete, ”Eva’s Kitchen”. Iar atunci când vrea să cucerească un bărbat, bruneta apelează la un desert mexican irezistibil: spuma de banane.

Eva este înnebunită după bucătăria mexicană, moştenind de la familia sa reţetele celor mai bune tamales, tortillas, orez spaniol şi Pan de Polvo (patiserie mexicană).

shutterstock-113082127

Toate acestea sunt explicat cu lux de amănunte în carte sa, ” Eva’s Kitchen”, care conţine peste 100 de reţete. Iar dacă are oaspeţi la cină, actriţa apelează la “specialitatea casei”, supă de tortilla. Însă, dacă musafirul este unul singur, înalt, fermecător şi vrea să-l cucerească iremediabil, Eva apelează la “arma secretă”: spumă de banane!

longoria desert

Uite cum o face seducătoarea brunetă! Ingrediente: 8 banane, albuşurile de la 2 ouă, un pahar cu smântână dulce, 2 pahare zahăr pudră, ciocolată rasă. Mod de preparare: Cu ajutorul unui robot de bucătărie, pasează bine bananele şi adaugă smântana dulce, până la obţinerea unei paste cremoase. Cu un mixer, bate albuşurile împreună cu zahărul pudră. Trebuie să rezulte o bezea tare, pufoasă. Fuzionează cele două mixturi şi aşează spuma de banane în boluri, la răcit. Serveşte cu ciocolată rasă deasupra, pentru un plus de aromă!

Yami, pare atât de gustos! Voi, domnilor, v-aţi lăsa cuceriţi de o asemenea… dulceaţă?!