Social, Stiri

Ce a descoperit mama ELODIEI, în apartamentul în care a fost UCISĂ fiica sa

Mama Elodiei Ghinescu, avocata ucisa de Cristian Cioaca, a trecut vineri prin momente cumplite. Emilia Ghinescu a vazut, pentru prima oara, urmele macelului din apartamentul sotilor Cioaca si a fost tinuta de rude sa nu lesine!

1371057631elodia_deschidere_75549100

Surse apropiate familiei Ghinescu au povestit ca mama Elodiei si-a facut curaj, la şapte ani de la dispariţia ELODIEI, si a mers la apartamentul unde si-a gasit sfarsitul fiica ei, si acolo a vazut urmele macelului.

“Doamna Ghinescu a mers vineri cu un buchet de flori si o lumanare in apartamentul din Brasov unde locuiau Elodia cu Cristi. A luat cheile de la un vecin, a lasat florile pe hol si a aprins candela. A dat insa cu ochii de peretele decojit de politisti, unde se vedeau inca urmele de sange. Era aproape sa lesine, a izbucnit in plans si greu a reusit sa o calmeze fiul ei”, sustin sursele citate, pentru cancan.ro.

De acolo, familia Elodiei a plecat catre apartamentul din oras unde se afla cabinetul de avocatura al Elodiei, pentru a aprinde lumanari si acolo, dar nu au putut intra. “Cel care avea cheie, persoana careia Cioaca ii vanduse apartamentul, i-a lasat, dar cineva a anuntat-o pe Ana Maria Ene, care a venit val-vartej, pusa pe scandal. Nu i-a lasat sa intre, pentru ca familia Ghinescu a obtinut in instanta anularea vanzarii apartamentului” au explicat apropiatii familiei.