Actualitate, Stiri

Ce decizie surprinzătoare a luat Gigi Becali în puşcărie!

Deşi a anunţat că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată, până la urmă a cedat!

9_mama_gigi_becali_1_f75e861725_80252700

Acum, după ce a fost mutat la penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali (55 de ani) a acceptat ca mama lui, Alexandra Becali (83 de ani), să-l viziteze, deşi anunţase că nici o femeie din familie nu va veni să-l vadă la închisoare. Cea care l-a convins a fost soţia sa, Luminţa Becali, dar şi verii Ioan şi Victor Becali.

Gigi Becaliva fi vizitat, joi, de mama sa, la zi după meciul FC Basel – Steaua din Champions League. Programul depinde însă de acceptul şefilor Penitenciarului Poarta Albă.

Gigi Becali a fost impresionat de fotografiile recente cu fiicele şi cu mama lui, pe care i le-a arătat soţia Luminiţa, iar dorul de cei dragi a învins: şi-a călcat pe inimă şi a acceptat ca femeia care i-a dat viaţă să-l viziteze în puşcărie.

De altfel, în celula în care a fost trimis de judecători, Gigi Becali ţine, la capul patului, mai multe fotografii cu mama, soţia şi cele trei fiice, cărora le duce enorm de mult dorul şi, din când în când, atunci când le priveşte, izbucneşte în lacrimi fără să-i pese că e văzut de colegii de suferinţă.

 

 

 

blank