Showbiz, Stiri

Ce decizie radicala a luat Gyorfi acum

In fiecare an, Daniela Gyorfi incearca sa-si surpinda fanii cu tinute si cu show-uri noi. Desi a dat tonul la ceea ce inseamna sexualitate pe scena, cantareata a lut o decizie-soc: renunta la atitudinea de pitipoanca si se face… diva!

Daniela Gyorfi

De-a lungul timpului, Daniela Ghyorfi ne-a incantat cu aparitii care mai de care mai sexy, pline de senzualitate. Cantareata a fost mereu sigura pe ea si nu s-a ferit sa-si expuna formele apetisante, ajustate cu grija de medicul estetician, desi nu mai e nici pe departe o adolescenta. Cu toate astea, in ultima vreme, Daniela si-a cam rarit aparitiile pline de sex-appeal preferand vesminte mai clasice:

“Ca orice artist, macar o data pe an trebuie sa lucram la imagine pentru a mentine viu intereseul celor care ne apreciaza. Imi doresc ca in aceasta primavara sa abordez un nou stil, care cu siguranta va fi pe placul publicului. Vreau sa fiu putin mai doamna asa, sa ma imbrac putin mai clasic si mai cuminte. O sa-mi schimb si coafura si chiar voi aborda si un nou stil muzica. Va fi o schimbare majora, dar nu ma fac nici calugarita, stati linistiti”, a declarat Daniela Gyorfi.